Съпругата на най-красивия арабин в света подпали мрежата СНИМКИ


Омар Боркан Ал-Гала е обявен за най-красивия арабин в света. С право той може да се нарече секс символ на арабския свят. 

 

Омар Боркан Ал-Гала е поет, фотограф и модел от Ирак, много красив и всички жени от Близкия Изток въздишат по него. Той предизвиква силни бури от емоции в жените и кара сърцата им да бият ускорено.

Красотата му дори обърка властите на Саудитска Арабия. За да се предпазят от греха те решиха да го изгонят от страната, вярвайки, че прекомерната привлекателност на младия арабин се отразява зле на местните момичета и жени.

 

Този случай обаче добави още популярност към личността на красивия поет. Омар буквално се къпе в лъчите на женската любов и внимание. Не минава и ден, в който някоя жена да не му признае чувствата си. Разбира се това се случва на неговата страница в социалните мрежи.

Момичетата с удоволствие общуват с ориенталски красив мъж. А някои в разгара на наслада и нежна любов дори дават на Омар скъпи подаръци като коли, бижута и дори къщи.

 

Но поетът, който има невероятно привлекателен външен вид и кралска осанка, успя да извлече значителни ползи от този дар на майката природа.

Всяка негова лъчезарна усмивка в реклами или на модния подиум струва на агенциите милиони долари, които успешно попълват сметките на красивия мъж.


Луксозни къщи в Дубай, Ванкувър, голям парк от туниговани чуждестранни автомобили – не можете просто да изброите и да си представите какво притежава днес арабският поет, който според източната традиция, трябва да се отрича от материалния лукс.

И сега стигаме до най-болезнения и нервен въпрос за хиляди жени: коя все пак е жената до красивия Омар?

 

Заради отговорът огромна въздишка на разочарование премина през Близкия изток. Оказва се, че горкият Омар има само една съпруга.

Законната съпруга на Омар е дизайнерката Ясмин Овеида (по ирония на съдбата тя е родом от Саудитска Арабия, от където както вече споменахме са изгонили съпруга й).

 

Тя също е наистина красива, която вероятно неведнъж е ставала жертва на женско възмущение. Някои арабски момичета неведнъж сериозно са нападали Ясмин и са я наричали с какви ли не обидни имена и определения.

 

Бурните и гневни изблици от страна на разочаровани дами, които не са успели да се докопат до сърцето на Омар, все пак не са успели да помрачат семейното му щастие с Ясним.

Те живеят щастливо с малки им син Дияб в Канада. И съдейки по снимките им из социалните мрежи, то Омар обожава Ясмин – единствената жена в света, на която той подари сърцето си.

 

И колкото и жените, останали с разбито сърце заради него, да искат да намерят недостатъци в семейството му, то трябва да признаем, че такива няма и те са едно щастливо и красиво арабско семейство. / jenata.blitz.bg