Момиченце, очаровало света на модата, порасна и ето как изглежда на 16 г. СНИМКИ


Славянките се смятат за най-красивите жени в света и определено има защо. Поредното доказателство за това е този интересен модел, по чиято красота са полудели всички. 

 

Красавицата се казва Анастасия Безрукова. И още от ранна възраст успява да впечатли с чертите си.

Момичето е родено на 5 януари 2004 година в Москва. Родителите й осъзнавали, че дъщеря им е много красива, но и през ум не им минавало да я запишат в някоя модна агенция.

Анастасия на 6-годишна възраст

Един ден обаче решили да й направят фотосесия при професионален фотограф.

 

Той изпълнил задачата си много професионално и в резултат се появили снимки, които се оказали съдбоносни за малката Анастасия.

Всички много харесали професионалните кадри. Това накарало родителите й да ги изпратят в школа за млади таланти. По това време малкото ангелче било на 8 години.

 

Режисьорът на шоуто видял снимките и веднага разбрал, че пред Анастасия има голямо бъдеще. Буквално след две години тя вече била един от най-красивите модели в света.


Популярни марки като Incanto, Moschino и Pinko започнали да я заливат с примамливи оферти и искали да я направят свое лице.

Годините минавали, момичето растяло… И колкото по-голямо ставало, толкова по-ангелско излъчване имало.

 

Във външния й вид започнали да се проявяват някои особености, които сякаш прикривали идеалните черти на лицето й.

Анастасия на 13 години

Това обаче не отразило на популярността й по никакъв начин. Тя се превърнала в своеобразна марка, за която всички били готови да влязат в люта битка.

 

Днес Анастасия е на 16.

Както обикновено се случва, пубертетът си казва своето. Лицето й вече изглежда по-зряло, а чертите му – малко по-груби.

На пръв поглед вече е трудно да се каже, че има ангелско излъчване, особено като се има предвид, че снимката е обработена. Ако обаче се вгледате по-внимателно, лесно ще забележите необичайните й черти. /jenata.blitz.bg