Благо в нокаут! Златка нанесе зверски удар на бившия си с вулгарно ВИДЕО


Новината за раздялата между плеймейтката Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев си има своето продължение. Запознати сочат с пръст Благо като виновен, след като се захласнал по друга.

На русата сексбомба не й трябваше много, за да скочи в леглото на поредния. Тези дни папараци я щракнаха в компанията на непознат богаташ с ултра скъпа кола и часовник. А по-късно и самата тя реши да дразни Благо с вулгарно стори, на което се мляска с новия си.

Благо е решил да започне живота си отначало извън пределите на родината. Той и новата му са в чужбина и не смятат да се връщат в България, тъй като е наясно с медийната атака, която ще се стовари върху плещите му.


 

via GIPHY

Златка пък не може място да си намери от яд и скочи в прегръдките на друг, само и само да покаже, че няма да ближе любовни рани. На 4-секундно видео плеймейтката показа как се целува с новото си гадже.

Припомняме, че Златка и Благо са двойка от 2018 година, след като преди седмици се беше сгодила за приятеля си Георги Валентинов. Тя тръгна с Благо Джийзъса, който беше приятел с Георги и гадже на нейната приятелка Гери – Никол. Двамата влязоха и в Къщата на ВИП Брадър където се сгодиха. Направиха си и дете, кръстено на баща си, Благой.

Всяка приказка си има своя край и за тях двамата тя приключи, а всеки поема по нов път с друга половинка в живота си, пише show.blitz.bg.