Георги погледна домашния рутер и веднага се разведе


Съвременните устройства ни помагат да се свържем с хората, на които държим, без значение колко далеч са те от нас. Но нека признаем, че те колкото могат да ни сближат, толкова могат и да навредят на общуването помежду ни.

 

Така например преди време  споделихме шокиращата история на мъж, който видя съпругата си на снимки на Google Maps и веднага се разведе с нея.

Той разкри колко кошмарен семеен проблем е преживял.

 

„От дълго време подозирах, че съпругата ми май ми изневерява“ споделя Георги.

Той обаче останал напълно сигурен в измяната на жена му щом погледнал домашния рутер.

Георги заподозря жена си в изневяра, след като разгледа списъка с устройства, свързани към рутера в къщата. Технологиите му помогнаха да научи, че по времето, в което той е на работа, iPhone, принадлежащ на друг мъж, за когото той имал сменения, че е любовник на жена му, е свързан с домашния интернет.


Според Георги съпругата му напоследък много си пишела в социалните мрежи. Тя твърдяла, че комуникира с колежки и приятелки, но той не й повярвал.

Той призна, че напоследък с жена му започнали често да се карат, но щом прегледал устройствата, свързани към домашния рутер чашата преляла и той подал молба за развод.

 

„Собственикът на iPhone, използвал интернет в дома ми, имаше много специфично име – рядко срещано. Ужасих се, че дори и се погнусих. Това бе мой приятел.

Попитах съпругата ми директно, но тя отрече и започна да плаче. Не се сдържах. Обадих му се, поисках да се видим и тогава попитах и него. Той не отрече. Останах безмълвен. Не можех да повярвам, че жена ми ми изневерява с мой приятел. Чувствах се предаден“, споделя Георги, който сега е в процес на развод. / jenata.blitz.bg