Ева се запозна с бъдещата си свекърва, която на мига се разкрещя, а сватба й с Петър пропадна! СНИМКИ


Жената сподели, че преди повече от година се запознала с Петър. Искрата помежду им пламнала на мига.

Преди две години Ева започнала нова работа като преподавателка в езикова школа по английски език. Именно на един от курсовете се запознала с Петър.

След края на обучението на мъжа двамата решили да излязат. Харесали се и малко след това връзката им започнала. Шест месеца след това Петър предложил брак на Ева. Тя се съгласна на мига.

Подготовката за сватбата започнала, а месец по-късно мъжът предложил на годеницата си да я запознае с майка му.

„Тръпнех в очакване да се запозная с бъдещата му свекърва. Петър ми бе казвал колко важна е тя за него и колко държи на мнението й. Отлагахме запознанството ни, защото тя имаше някакви сериозни здравословни проблеми“, споделя Ева, която изпрати неочакваната си история на фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

В мига, в който обаче Петър представи Ева на майка си възрастната жена започнала да крещи по младото момиче, да я обижда и накрая я изгонила от дома й.

„Ден след това Петър отмени сватбата с мен, а щом научих причината се сринах“, споделя Ева.


Оказа се, че преди Ева да започне да преподава в езиковата школа била дистрибутор в козметичен магазин, предлагащ скъпи разкрасителни илачи.

Майката на Петър била редовна клиентка във въпросния магазин. Ева не я познавала, но възрастната жена добре я огледала.

Оказало се, че бъдещата свекърва на Ева си купила от магазина скъп грим, но той се оказал с изтекъл срок на годност. Заради това жената получила сериозна очна инфекция. За малко дори да не изгуби зрението си – именно това били здравословните проблеми, които я мъчили от много време.

„През цялото време тази жена е виняла мен за случилото се. Аз само зареждах стоката, която от склада ми даваха. Излиза, че в деня, в който съм занесла стоката в магазина тя ме е видяла, видяла е и гримовете и директно си е купила“, споделя Ева.

Именно заради това майката на Петър се развикала срещу Ева щом я видяла в дома си.

Възрастната жена разказала на Петър за случката и мъжът тутакси решил да прекъсне взаимоотношенията си с Ева нищо, че бил лудо влюбен в нея.

„Бях срината. Не знаех как да реагирам на постъпката на Петър. Дълго време не можех да се съвзема от стреса. Минаха месеци докато не събрах сили да говоря за случилото се!“, допълва Ева. / jenata.blitz.bg