Тамара Глоба: Тежки проблеми застигат 3 зодии през февруари


Февруари ще бъде спокоен месец, казва известната астроложка Тамара Глоба. 

 

Венера и Меркурий ще намалят натиска си, в резултат на което ще се появят възможности за реализиране на целите.

В средата на месеца Слънцето ще премине в съзвездието Водолей. Под негово влияние мнозина ще пожелаят да общуват повече със съмишленици, да изразяват себе си и да бъдат различни от останалите.

Най-трудно ще е на творческите личности. Под влиянието на небесните тела те ще трябва да сдържат поривите си, да се подчиняват на установените правила и дисциплина.

За да постигнете успех, астрологът препоръчва да реализирате най-важните дела през благоприятните дни, които за февруари ще са 5, 7, 9, 13, 21. Позицията на Луната и Слънцето спрямо зодиакалните съзвездия ще помогне при решаването на въпроси от всякаква сложност.

 

Трябва да се внимава в неблагоприятни дни: 3, 6, 20, 23, 26 февруари. Тогава е крайно нежелателно да посещавате лекарския кабинет или да извършвате големи операции с пари.

От средата на месеца Меркурий ще влезе в съзвездието Водолей. На този фон колективната дейност ще бъде особено ефективна. Тук няма никакво значение в каква област и по какви проекти ще се осъществява сътрудничеството. Астрологът препоръчва активното участие в подобни проекти.

Глоба вещае високи рискове за семейния бюджет. Има възможност да загубите финанси при рискова сделка или да ги похарчите за безполезни и нискокачествени вещи.

В здравословен план, Марс в Козирог ще донесе положително отношение. На този фон дори хроничните заболявания ще затихнат за известно време.

Ето за какво трябва да се готви всеки един знак от Зодиака през февруари според Тамара Глоба:

Овен

Февруари ще бъде благоприятен за реализиране на идеи.

 

Овенът ще има достатъчно сили и вдъхновение за това. В преследване на успех в кариерата не бива обаче да забравя за семейството. Близките винаги ще му помогнат в трудни ситуации.

Телец

Астрологът препоръчва да посветите месеца за решаване на организационни въпроси. Не се препоръчва започването на нови проекти. Тези, които търсят любовта, трябва да опитат късмета си във виртуалното пространство или да посетят партита на приятели.


Близнаци

Първите две декади на февруари ще бъдат подходящи за оправяне на личния живот. Едва в края на месеца се очаква скок в кариерата. По това време всичките ви сили трябва да бъдат насочени към работната сфера.

Рак

Това няма да са най-успешните ви дни. Не разчитайте на сериозни успехи. Трябва да положите доста усилия, за да запазите съществуващите резултати.

Лъв

Февруари се очертава като доста труден. Най-голямата ви грижа ще бъде здравето.

 

Представителките на нежния пол е добре да се подложат на пълен преглед, за да идентифицират формиращите се заболявания.

Дева

Вторият месец на годината не предвещава особени затруднения за представителите на тази зодия. Единствените проблеми, които ще възникнат, ще си ги създадат сами. Необмислените думи и действия ще предизвикат скандали с околните.

Везни

Ще имате наистина добри дни. Звездите ви гарантират успех във всяко начинание. Затова си струва да се съсредоточите върху най-важните неща и перспективните проекти.

Скорпион

Февруари няма да е лесен. Ще трябва да се подготвите психически за трудности както в личния живот, така и на работното място. Само най-целенасочените и упоритите ще могат бързо да се адаптират към тежките условия и дори да извлекат изгода от това.

Стрелец

По природа сте фокусирани върху успеха. Това ще ви позволи да постигнете отлични резултати във всичко.

 

За максимална ефективност Тамара Глоба съветва да не разпръсквате енергията си върху много неща наведнъж, а да действате последователно.

Козирог

Февруари обещава спокойствие за Козирозите. Важно е да се заемат с личния живот, за който никога не им остава време. Чак когато всичко в семеен план е наред, може да отделят време на работата.

Водолей

Февруари ще донесе със себе си драматични промени. Трябва да се подготвите за всякакви обрати на Съдбата, за да накарате настоящата ситуация да работи за вас и целите ви.

Риби

Финансите са най-уязвимото ви място. Трябва да бъдете изключително икономични през този месец. Приходите ви ще си останат същите, но разходите ще се увеличат значително. Може дори да се наложи да вземете пари назаем. /jenata.blitz.bg