Седмичен хороскоп за периода от 31 януари до 6 февруари-ОВЕН Благодатен период БЛИЗНАЦИ Поддържайте добри взаимоотношения –


За Овните периодът е хубав, а Телците ще открият пътя към сполуката си. Мирните взаимоотношения с околните са солидната база за успеха на Близнаците, а Раците да се задействат. Лъвовете да развият позициите си, а Девите да не се поддават на влияния.

За Везните етапът е активен и зает, а Скорпионите напредват. Стрелците демонстрират енергичността си, а Козирозите ще са доволни от постигнатото. Пред Водолеите се разкриват нови делови възможности, а Рибите се справят с проблеми.

 

ОВЕН

Благодатен период

Професионални перспективи ще отворят хоризонтите пред вас. Представителите на Овен навлизат в твърде плодотворен етап от развитието си, който обещава поредица от делови успехи при осъществяването на материалните ви цели. Преобладаващата част от родените обаче са доста нервни и не полагат почти никакви усилия за да се овладеят. Петък е претоварен. Уикендът, а и следващите го делници без напрегнатия и доста неудобен четвъртък ще са ползотворни и печеливши за всички представители на зодията.

 

ТЕЛЕЦ

Много напрежение, но и успех

С постоянство и труд ще постигате намеренията си. Подновете заниманията, които ви връщат усещането за спокойствие и карат да се чувствате на мястото си. Предстоящият етап е благоприятен за реализацията на вашите цели и планове, но ще е много нервен и напрегнат за всички представители на Телец. Хитростите и измамите са обречени на гибел, което е валидно и за онези от зодията, които ще действат нетолерантно. Успешната реализация на личните и материалните цели в петък ще продължи разгръщането си през повечето от следващите дни. По-напрегнати делници ще са сряда и четвъртък.

 

БЛИЗНАЦИ

Поддържайте добри взаимоотношения

Приоритетите ви са насочени в професионалната сфера, финансовите ви очаквания са свързани главно с тях. Първите четири дни от предстоящия делови етап ще са доста добри и ползотворни за реализацията ви. Вторник и следващите го делници ще засилят напрежението във взаимоотношенията с околните и ще се появят условия, предизвикващи затруднения, които най-често водят до неуспех. За да си гарантирате добрата материална реализация през седмичният период е от особено значение взаимоотношенията ви с околните да помагат, а не да пречат.

 

РАК

Мобилизирайте се!

В отношенията си с близките и хората от обкръжението ви ще постигнете разбирателство, енергията от което ще ви помогне да продължите уверено напред. Представителите на Рак ще определят предстоящата седмица като трудна от самото начало поради сблъсъка си с пречки, за преодоляването на които се налага да действат енергично. Необходими са пълна мобилизация на силите и всеотдайност в изявата за да отстраните негативните влияния, които ще ви действат демобилизиращо. Петък и събота са сполучливи и успешни, а неделя ще бъде нервна. Благоприятен е и понеделник, а следващите дни  са нервни.

 

ЛЪВ

Защитавайте твърдо позициите си

Случващото се ще ви направи по-активни в действията и вслушвайки се в разумът си, ще потърсите по-сигурни пътища за излизане от създалата се ситуация. Предстоящата седмица е доста важна за представителите на Лъв от гледна точка на активни действия в защита на личните позиции и относно тези в професионалната сфера. Задължително е да действат мощно и дори безкомпромисно, за да имат околните по-точна представа, че толерантността ви не е израз на слабост. В петък проявете настойчивост. Неделя ще бъде ползотворна, а следващите дни са както успешни, така и много напрегнати.

 

ДЕВА

Не прибързвайте


Бита ви ще се променя и живота ви отново добива желаната от вас широта. Голяма част от Девите се безпокоят, че делата им се движат бавно и често са в застой. Това положение изнервя мнозина и ги тласка към неорганизирана изразност. Ако става въпрос за вашата служебна дейност може да проявите повече ентусиазъм, но ако говорим за бизнес и за ситуации, при които не вашето решение е меродавно, следва да бъдете по-търпеливи. Петък носи промени. Неделя, вторник и сряда ще са трудни и напрегнати. Другите се успешни.

 

ВЕЗНИ

Активен и напрегнат период

С работата си ще наложите името си в сферата, в която се трудите и това ще ви доближи до успеха. Предстоящата седмица е богата на събития и ще предизвика много смесени чувства у Везните. По отношение на деловите задачи, контактите в бизнеса и професионалните цели, алтернативата е една – дълбоко осмисляне на предстоящия контакт, точна преценка на стремежите и преки действия в целта. Петък и уикендът са слаби и нервни. Делниците са по-добри и ви носят успехи, но трудностите няма да са малко и ще ги отстраните с много усилия.

 

СКОРПИОН

Начало на разгръщане

Щастливи ще бъдете да установите, че нещата, за които се трудехте има своето място в живота ви. Новият седемдневен период е начало на истинско разгръщане за представителите на Скорпион. През следващите дни то ще се подготвя на невидим план. Продължителността му ще зависи от целите, които сте си поставили, но времето за тяхното видимо социално начало е през следващите шейсет дни. Петък и уикендът носят трудности и нестабилност. Делниците също ще са много напрегнати, с постоянна смяна на успех, задръжки и силни пречки.

 

СТРЕЛЕЦ

Енергична изразност

Дните ви ще са натоварени и често ще срещате трудности както в общуването, така и в невъзможността да довършвате започнатото. Седемдневието говори за материален успех и реализация на база кокуретноспособност. Безспорен факт е, че действате ли мощно и с пълните си възможности, сполуката няма да се отдалечи от вас. По принцип Стрелците имат многопосочни интереси и често тази склонност е причина за прехвърляне на внимание от едно в друго направление, без да се е достигнало до завършеност. Наблегнете върху деловата изява. Дните са чудесни без събота.

 

КОЗИРОГ

Шанс за сполука

Служебните задачи и професионалното ви развитие ще имат водещо място в ежедневието ви. През новата седмица представителите на Козирог ще докажат по безспорен начин мощния трансформиращ ефект на високата си енергийна интензивност. В случая става въпрос не толкова за промени, колкото за моделиране на събития, ситуации, обстоятелства и пр. всекидневни явления. По този начин ще успеете да организирате нещата в своя полза. Успешен петък, напрегната събота и трудни неделя и понеделник. Следващите делници са добри.

 

ВОДОЛЕЙ

Нови делови възможности

С миролюбиви средства ще се справяте с проблемите около вас, без да настройвате някого срещу себе си. Новият седмичен период ще изненада приятно представителите на Водолей с разкриващите се нови делови възможности. Стига да разполагате с достатъчно време за поемане на още професионални задължения, проблем едва ли ще възникне. Значителните ви умения и способности за адаптация към реалната действителност са достатъчно условие за разширяване периметъра на реализация.С изключение на тежкия вторник другите делници ще са успешни.

 

РИБИ

Решавате проблемите си

Делата ви изискват повече работа, за това не се разпилявайте в стремежа си да напътствате и проверявате околните. Периодът за решаване на проблемите и за получаване на очакваните резултати настъпи и за Рибите. Това определение засяга не само трудно решимите делови теми, които напоследък са въпрос номер едно за мнозина, но и здравословното състояние на онези от зодията, които не биха могли да се похвалят, че са в цветуща форма. Петък е хубав и успешен. Уикендът и понеделник ще са мъчителни, а във вторник делови проблеми. Сряда и четвъртък са успешни.