Хороскоп за днес, 26 януари: БЛИЗНАЦИ – денят няма да е от лесните; ДЕВА – обещаващи възможности –


Овен

През този ден не се подавайте на изкушения, а мислете трезво. Много е важно да сте наясно с желанията си, реалните, не отлитайте прекалено далеч в представите си.

Телец

През този ден не се пазарете с любимия ви човек – не само, че няма да спечелите, но и може да загубите. Понякога е време за компромиси.

Близнаци

Денят няма да е от лесните. Ще срещнете трудности, но със сигурност притежавате ресурсите да се справите с тях. Бъдете упорити.

Рак

Днес наблегнете на това, което ще допринесе за разреждане на атмосферата. Гледайте да заобикаляте спорни въпроси. Рутинни занимания в голяма степен ще ви помагат да не мислите за глупости.

Лъв

През този ден е възможно да станете обект на завист. Опитайте се да игнорирате подобни прояви от страна на колеги и партньори.


Дева

Днес ще можете да разпознаете и да се възползвате от възможностите, които ви обещават нещо ново и перспективно. Това не значи да се разпилявате и да се хващате едновременно за много неща.

Везни

През този ден не давайте воля на отрицателните чувства. Най-пагубна за вас ще бъде ревността. Замислете се дали наистина имате повод за нея.

Скорпион

Усмивката ви днес може да накара да се разтопи и най-железния човек. Не бързайте да убеждавате останалите в правотата си със прекалено силни доводи.

Стрелец

Задачата ви днес ще бъде да сте здраво стъпили на земята. Може да проявите повече скромност и реализъм.

Козирог

През този ден най-добре намалете темпото и амбициите си. Иска ви се всичко да е по вашему, но точно сега това не е възможно.

Водолей

Днес не попадайте в плен от илюзии. През деня имате сериозни задължения. Мечтите оставете вечерта.

Риби

През този ден се опитайте да свършите работата си сами и не се дразнете на забележките на околните. Посрещайте ги с усмивка  и ще видите как намесите ще намалеят.