Годината ви на раждане издава огромна тайна за вас


Рождената ви дата определя това какви хора сме. В нумерологията обаче всяка цифра има специално значение и може да разкрие много неща за нас и бъдещето ни.

 

Днес  ви предлагаме една малко по различна интерпретация.

Най-важна е последната цифра от годината ви на раждане.

В китайската астрология има 5 елемента – метал, вода, дърво, огън и земя.

Астрологът Павел Глоба: 4 зодии да се готвят за късметлийски октомври

За да определите елемента на годината си на раждане, просто трябва да погледнете последната цифра от нея (например през родените през 1988 година е 8).

Елементът на годината говори много за вашите личностни черти и нагласи.

0 и 1 – Метал

Хората, роени под металния елемент се смятат за много силни, упорити и фокусирани към крайните си цели. Те са готови на всичко, за да постигнат желаното. Те са работохолици и самотници. Имат необходимост от контрол, притежават строг характер.

Тези три зодии са най-големите емоционални вампири

2 и 3 – Вода


Хората, родени с този елемент, са много чувствителни, нежни, деликатни и съпричастни. В живота за тях най-важно е семейството и близостта с други хора. Не понасят самотата. Характеризират се с много силна интуиция и аристократична душа. Те са творчески личности и много им прилягат професии, свързани с въображението.

Най-лошите и подли зодии са…

4 и 5 – Дърво

Хората, родени с този елемент, са си самодостатъчни, много трудолюбиви и добре организирани. Те са пунктуални, не закъсняват за срещи и винаги спазват крайните срокове. Те имат нужда да пътуват. Обикновено са доста ексцентрични.

Това са най-злите зодии!

6 и 7 – Огън

Хората, родени в тази стихия, са много спонтанни, жестоки и безстрашни. Те импулсивно взимат решения и могат за секунди да преобърнат напълно живота си. Трудно пускат корени и непрестанно търсят своето си място. Обикновено са много ентусиазирани във всичко, с което се захванат.

Това са зодиите, които са енергийни вампири! Негативният победител е…

8 и 9 – Земя

Тези хора са много интелигентни, аналитични и прями. Не се справят с манипулацията. Много са честни и винаги подхождат с такт към останалите./ jenata.blitz.bg