Хороскоп за утре 11 януари-СТРЕЛЕЦ Финансова сполука, ДЕВА Силен късмет –


ОВЕН
Постигане на успехи
Стремежът ви към хармония, синхрон и взаимодействие ще зарадва близките. Благоприятен понеделник, предоставящ отлична възможност за пълна реализация при Овните, очаква представителите на зодията.

 

Енергетиката не деня влияе отрицателно на всички, за това се старайте да не натоварвате психиката си с тревожни мисли и оставете другите сами да се справят с проблемите си. За себе си останете бдителни за лъжи и измами.

ТЕЛЕЦ
Динамични промени
Присъствието ви на публично мероприятие или случайно събитие ще се окаже източник на необичайни впечатления. Доста динамични и напрегнати промени, ще се изправят пред представителите на зодия Телец. Отложете новите начинания и важни дела, и не предприемайте рисковани действия. Старайте се да решавате възникващите проблеми своевременно и се абстрахирате от страхове, тревоги и мрачни мисли.

БЛИЗНАЦИ
Шанс за сполука
Възприемчивостта ви към външния свят ще е до толкова задълбочена, че ще забелязвате детайли, които при други обстоятелства сте подминавали без внимание. Добрата реализация е част от замисленото от съдбата за Близнаците през този понеделник. Ден изпълнен с илюзии, заблуди и страхове. Заниманията с духовни практики ще ви предпазят в известна степен от нездрави внушения.

РАК
Леки тревоги
Поведението или реакцията на някой от близките може да ви разочарова или натъжи. Леко напрежение, ще измъчва Раците през идния ден. Ще се наложи да бъдете концентрирани за да не допуснете сериозни грешки. През днешния нелек ден е важно да останете балансирани и да не позволявате на тревоги и нездрави внушения да направляват действията ви. Ако имате мотивация за нещата, които искате, ще успеете да подредите делата си според очакванията ви.

ЛЪВ
Ново начало
Предизвикателствата ще са повече, не отколкото сте предполагали, а отколкото бихте могли да възприемете невъзмутимо. Представителите на зодия Лъв ще имат шанс за сполука през този ден. Добра възможност за старт на ново начинание ще зарадва мнозина. Днес съзнателно се стремете към пречистване на мислите си и контролиране на желанията си. Ако се чувствате провокирани от някого, не позволявайте на гнева да ръководи действията ви.

ДЕВА
Силен късмет
Не прибягвайте до тактиката „око за око, зъб за зъб“, колкото и да е агресивно поведението на някой от присъстващите в гравитационното ви поле. Късмет и само късмет за Девите през този понеделник. Именно така може да характеризираме всичко което предстои да се случи днес при вас. Обмислили сте всичко, което ви предстои и без затруднения ще прозрете нечии фалшиви обещания или опит да бъдете въвлечени в съмнителни схеми.


ВЕЗНИ
Здраве и любов
Ако близките не реагират на събитията, от които вие се вълнувате така интензивно, както самите вас, не се огорчавайте. Няма нищо по-важно от здравето и любовта. Именно на тези две неща ще се облегне цялостното развитие на денят днес. През днешния ден може лесно да се поддадете на илюзии и заблуди. Може да се повиши само оценката ви и дори да имате основание за това, се постарайте да го избегнете.

СКОРПИОН
Реализация
Силна проява на привързаност от страна на човек, с когото до момента не сте имали връзка или не сте обсъждали взаимоотношенията си ще ви изненада. Сериозна реализация на финансови проекти се очертава за представителите на Скорпионите днес. Денят е динамичен и доста ангажиращ за зодията. Текущи и бизнес задачи, научна работа, реклама, строителство и всичко, което е обект на интересите ви днес ще е съпроводено с повече нерви, но няма да изоставите делата си.

СТРЕЛЕЦ
Финансова сполука
Ще получите дългоочакван отговор на въпрос, отнасящ се едновременно до професионалните позиции и до собствеността ви. Парично благополучие ще застигне Стрелците в края на тази работна седмица. Понеделник е благоприятен за осребряване на постигнатото до момента. Днес избягвайте всичко неясно, не започвайте нови и рисковани начинания, и отложете подписването на важни документи.

КОЗИРОГ
Промени
Ограничете претенциите си към околните и най-вече към останалите членове на екипа, с който работите. Някой интересни промени ще съпътстват Козирозите през този понеделник. Денят е натоварен и доста ангажиращ за повечето от тях. Днес по-добре се пазете от лъжи и измами, не споделяйте чувствата и намеренията си, защото няма да бъдете разбрани и може да останете разочаровани.

ВОДОЛЕЙ
Не се въвличайте в конфликти
След плодотворен делови разговор ще ви хрумне начин, чрез който да получите финансови задължения. Ако има нещо с което трябва да се съобразите през днешния ден, то това със сигурност е да стоите далче от нежелани проблеми. Днес по-малко говорете за себе си, избягвайте да се изтъквате и по възможност ограничете общуванията. Отделете повече време за размисъл, психиката е претоварена и се нуждае от спокойствие и позитивни мисли.

РИБИ
Запазете спокойствие
Опитайте се да организирате импровизирано развлечение за себе си и близките, но без да нарушавате предварителния си бюджет. Някой новости може да опитат да изнервят обстановката за Рибите през този понеделник. Бъдете концентрирани и не позволявайте това да промени плановете ви. Ограничете активността си в рамките на рутинните задължения и довършете започнатото, без да говорите прекалено открито за чувствата и плановете си.