Ива: Не давам на свекървата да гледа малката, ето защо


Всички сме чували, че често пъти между снахата и свекървата има куп търкания. Повечето млади жени казват, че не понасят майките на мъжете си, а същото важи и за свекървите – винаги се оплакват от снахите си.

 

С появата на децата/внучетата нещата винаги се променят – понякога към по-добро, а друг път към лошо, много по-лошо.

Такава е и историята на Ива. Младата жена сподели във фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки, защо не дава на свекърва си да гледа дъщеричката й.


„Веднъж й оставих да гледа бебето. Тогава малката бе на 10 месеца. Излових я съвсем случайно какво възнамерява да направи с детето ми. Бях потресена. Вдигнах й луд скандал и от тогава не й давам да остава насаме с детето, камо ли да я гледа“, сподели Ива.

Оказва се, че майката на момичето не искала да пробие ушите на детето в ранна възраст, но свекърва й се опитала да го направи тайно. Тя обаче била хваната.

Ива каза, че свекърва й е настоявала да пробие ушите на десетмесечната й дъщеря без нейно или на мъжа й съгласие. Според майката обаче самата й дъщеря трябва да поиска това, когато порасне.

„Свекървата казва, че това е лицемерно от моя страна, като се имат предвид всичките ми пиърсинги: няколко пиърсинга на двете уши и един на носа“, каза Ива.

Според вас Ива права ли е да не дава на свекърва й да гледа дъщеричката й. Споделете в коментарите! jenata.blitz.bg