7 ясни черти, които издават жената с висока класа и истински стил!


Има определени черти, които винаги издават „скъпа“ жена. Да, не скъпите дрехи и безкрайното количество бижута ви позволяват да изглеждате 100% жена. Можете да носите злато, кожи, да използвате скъп парфюм, но образът ви няма да бъде пълен. Някои черти ще ви помогнат да бъдете шик.

 

Един от основните компоненти на „скъпата“ жена е нейното вътрешно състояние и цялостният й образ. А без самочувствие женският образ по принцип е невъзможен!

Ето чертите, които ще ви помогнат да изглеждате женствени и скъпи.

Добри обноски

Красавица, която общува грубо с шофьора и сервитьора например – изглежда много отвратително. Една дама никога няма да повиши тон, да използва нецензурни думи, а също и да клюкарства и да обезценява други хора.

И това изобщо не означава, че тя ще търпи всяко унижение, отправено към нея. Тя е остра с езика и умна, за да си причини злоба. Тя ще може да отблъсне, но ще го направи красиво и с достойнството.

Между другото, „милата“ жена не иска да бъде груба, защото външният й вид излъчва самочувствие и спокойствие.

Поведение

Това е като движенията на котка – плавни, меки, красиви. Стилната жена е с величествена осанка и не изглежда сякаш е глътнала кол, всичко й е естествено. Има умерено изражение на лицето, лицето й е спокойно и ясно. Но това не означава, че тя винаги има каменно лице и й липсва усмивка

Граматично правилна реч

А за компетентна реч без нецензурни думи вероятно трябва да четете колкото е възможно повече. Важно е да се погрижите за вокалното си представяне и добрата дикция. „Скъпата“ жена има дълбок глас, а начинът, по който говори и се изразява, очарова събеседника й.


Уважение към добрите обноски

„Скъпата“ жена дори няма да обърне внимание на мъж, който е груб, псува и не изпълнява обещанията си. Тя цени добрите обноски в мъжете. Да, тя е независима, но какво е, ако мъжът й отвори вратата, помогне да носи тежки чанти? Тя ще отговори на всички „благодаря“ и ще се усмихне. Тя просто прехвърля инициативата на мъжа, когато става подходящо.

Безупречен стил

Жената с висока класа отдавна е избрала стила си, знае какво й отива и кое не, но не преследва високата цена на нещата. Дори и да носи блуза втора употреба, тя й стои идеално. На дрехите на „скъпата“ жена няма вулгарни намеци, стърчащи презрамки и цепки на най-неподходящите места. Всичко е просто перфектно!

Изчистен външен вид

„Скъпа“ жена не преследва модата. Визията й е чиста коса, добра прическа, добре поддържана кожа, перфектен маникюр, добри зъби. Това е изрядният външен вид. И освен лек грим, изображението става наистина „скъпо“.

Красиво тяло

И не, една „скъпа“ жена не трябва да има параметри на модела. Но грижата за тялото, поддържането на фигура, здравословният начин на живот, спортът са всичко за нея. Дори в размер 52 можете да изглеждате невероятно и привлекателно, ако се грижите за себе си и знаете как да се представите.

Това означава „скъпа“ жена. За съжаление много хора бъркат това понятие с вулгарност и вярват, че колкото по-скъпи са дрехите, толкова по-разкошна е красотата. Както показва практиката, всичко е съвсем различно, всичко е много по-просто!