Мария Силвестър се стопи – показа крачета като вейки! (Снимки)


Чаровната синеока Мария Силвестър само допреди няколко месеца сподели, че води битка с килограмите в следствие на здравословен проблем. Звездата от „Бригада нов дом“ спазваше строг режим на хранене и очевидно си е струвало, защото на последните снимки е по-слаба от всякога .

Мария сподели в своя Инстаграм профил снимки от фотосесия за голяма модна марка.

На тях актрисата изглежда повече от добре, но последователите ѝ коментираха, че май е прекалила с диетите или фотошопа. Мария, която никога не е била пухкава, сега буквално плаши със супер слабите си крака , се шушука в мрежата.


Мария Силвестър слаба

Звездата позира със секси асиметричен топ с един ръкав и кожен панталон, на който краката й изглаждат буквално като клечки. В момента брюнетката е заковала кантара на 66 килограма при височина 176 сантиметра. Това са идеалните мерки за модели и 44 -годишната телевизионерка успява да ги задържи благодарение на режима, който спазва, включващ спорт, сауна и диета.

Мария Силвестър килограми

Освен с модни успехи, брюнетката може да се похвали и с награда, която получи преди ден в Италия. Тв водещата участва в късометражната лента „Приливът“ и ролята ѝ донесе първа награда на Международния моден фестивал в италианския град Варезе. Мария играе жена, която потъва метафорично навътре в себе си, за да се роди нещо ново и истинско, филтрирано през пречистващата водна стихия