Помните ли пощальона Пейо? Нещо прекрасно му се случи на 47!


Ако следите предаването „На кафе“ още от създаването му насам, няма как да не си спомняте един от най-колоритните образи в него – музикантът Пейо Филипов, който успешно влезе в кожата на “ пощальона Пейо “ и стана любимец на цяла България с неподправения си чар.

Собственикът на пианобар и школуван музикант в момента е на 47 години и очаква да му се случи нещо наистина прекрасно – след по-малко от месец Пейо ще почерпи за бебе №3 в своя живот от възлюбената си Калина Маркова, която е нотариус в град Гоце Делчев.

Двамата още не са определили името на юнака, признаха влюбените в интервю за bTV. „Калина се колебае за името, което аз съм избрал.

Още не е съвсем убедена, че трябва да е точно то”, с усмивка обяснява какъв точно е проблемът Пейо Филипов. И уточнява, че научил от Калина – всеки човек може да смени името си, дори няколко пъти, което улеснявало въпроса.

Любовта им е плод на дългогодишно познанство. Първоначално Калина помага като нотариус по казусите на музикалния клуб на Пейо, но с времето отношенията между тях се развиват в друга посока. От предишните си партньори двамата имат три деца, а сега ще сменят памперси на общото четвърто.


Пейо Филипов деца

Пейо с децата си Виктория и Кристиан, снимка: Фейсбук

За идването на новия член най-доволен е синът на Калина – Максим, който живее с тях и учи втори клас в паралелка хореография. Като разбрал новината за ново бебе, големият син на Пейо, който вече е на 22 години, се пошегувал с него: „Реши още веднъж да станеш татко, преди да станеш дядо”.

Пейо и Калина живеят през седмицата в Гоце Делчев и през уикенда са в София.

Музикантът споделя, че се върнал към корените си. Майка му е от село Ковачевица до Гоце Делчев, но изселили семейството й в началото на 70-те в Северна България. Сега Пейо открил роднини в Гоце Делчев и е много доволен от това.

„Хубав край е, с хубави хора. Много местни ни помогнаха. Там съществува кодекс на честта и това да преценяваш хората според делата им, не да ги съдиш в началото по някои признаци”, каза Пейо.