Хороскоп за утре, 25 октомври: ТЕЛЕЦ, не спъвайте късмета си! БЛИЗНАЦИ, сполучлив ден! КОЗИРОГ, ярки възможности –

ОВЕН
Владеете ле се, постигате успех
Ще ви привличат повече онези изяви, чрез които можете да изразите богатата си душевност и индивидуалност. Този ден може да бъде ярко плодотворен за родените в знака са достатъчно сдържани и не влизат в конфликти.

 

За съжаление обаче, това предварително условие е трудно неизпълнимо за голям процент от вас поради нервността ви, чието присъствие в емоционалността ви е почти постоянно.

ТЕЛЕЦ
Не спъвайте късмета си
Правете всичко, което е от полза за здравето и настроението ви. Вашият късмет е много силен през този ден, а за да се възползвате от подкрепата му, следва да действате честно. Всеки опит да лъжете или хитрувате ще бъде уловен, и ще предизвика не само охлаждане на взаимоотношенията, но и скандал, който носи явни  вреди за ваша сметка.

БЛИЗНАЦИ
Сполучлив ден
Днес сте в много слънчево настроение и оттук и целия ви ден протича някак бързо и доста разнообразно. Характерен със сполука, неделния ден предоставя много добри условия за хубави постижения  в деловия сектор, и за осъществяване на планирани цели. За околните не е скрито настроението ви, което не е лошо, но преминаването му от състояние на лъчезарност до гняв е мълниеносно.

РАК
Контакти и активност
Започнете деня си с онези задачи, които ви привличат най-малко, но трябва да се свършат. Неделя е изпълнена с контакти в обществените среди и активна изява в сферите на интересите ви. Сега следва да набележите предстоящите си цели, и да се мобилизирате за реализацията им. Това е много важна задача, която не бива да я пренебрегвате, защото предстои мощен напредък.

ЛЪВ
Умора и разочарования
За бизнеса ви се очертават срещи, резултатите от които ще зависят от вашето категорично поведение и излъчване. Преобладаващата част от Лъвовете са натрупали умора през отминалите работни дни, и вече мнозина са на ръба на издържливостта. Към това доста напрегнато физическо състояние се прибавят и някои лични разочарования, които в най-тежката си форма засягат отношенията с околните.

ДЕВА
Успешни действия
Професионална или друга среща ще определи за дни напред посоката на енергията ви. На базата на изразителната си стабилност, Девите ще действат успешно по набелязаните задачи. За някои от зодията се очертават ядове във връзка със закъсняли преговори от делово естество. Има шанс обаче ситуацията да се поправи. Наближава време за позитивни промени в бизнеса и службата.


ВЕЗНИ
Разочарования
Сами поемате отговорности, които в последствие се оказват товар, който не е по силите ви и това се отразява на емоционалното ви състояние. Пътуване с делова цел ще се превърне в разочароващо събитие за мнозина от Везните. Не е изключено дълго да поддържа негативно настроение, поради разминаване с целите. Друга група от зодията ще проведат разговори, които ще ги екзалтират относно разкрилите се нови делови възможности.

СКОРПИОН
Успешни действия
Нуждаете се от активна почивка. Ако времето го позволява, излет сред природата е удачно решение. Финансови и материални въпроси ще ангажират вниманието на голяма част от Скорпионите през тази неделя. Ще завоювате безспорен успех. Някои от зодията ще получат изгодна делова оферта, която ще им даде шанс за значителни печалби. Други да насочат вниманието си към реформи.

СТРЕЛЕЦ
Слаб ден
Работете с проверени хора, от които не можете да очаквате неприятности. Лошата организация на времето за реализиране на личните цели, а при някои и  на деловите ангажименти, ще е истинската причина за недоволството на мнозина от постигнатото. Към това може да се прибави и афинитетът на някои от зодията към лъжи., които често предизвикват проблеми.

КОЗИРОГ
Ярки  възможности
Бъдете дипломатични днес. С директен подход ще ви е трудно да постигнете целите си. Позициите, на Козирозите в момента, са изключително стабилни. Опитите на някой да ви дестабилизира, чрез провокации от един или друг вид, ще останат безуспешни. Две важни условия следва да изпълните сега. Първото е да не се предоверявате, а второто изисква ярка мобилизация.

ВОДОЛЕЙ
Безспорна сполука
С чувството си за справедливост и доказан авторитет ще постигнете напредък в преговори и общи действия. Неделя е изключително благоприятна за реализация. Предоставя чудесни възможности за осъществяване на лични, делови, финансови и т.н. цели, които представляват интерес за вас. Според мен определено става въпрос за нещо повече от успех ограничен в рамките на един ден.

РИБИ
Не се подавайте на провокации
Обзети сте от мрачни настроения. Финансовите проблеми са основната ви грижа, но не ги пренасяйте в отношенията си с близките. В момента голяма част от представителите на Риби са потиснати от развитието на ситуацията, в която се намират, тъй като не са в състояние да преодолеят реално действащите фактори. В много случаи става дума повишено напрежение в семейството, причинено от негативни външни фактори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *