Седмичен хороскоп на Павел Глоба-Светли и позитивни дни за Рак, голям успех за Рибите –

Овен
Понеделник ще бъде най-трудният ден за Овен. Това е много добър момент за популяризиране на нови идеи.

 

Възможно е Овенът да успее да привлече подкрепата на някой от колеги или помощта на непознати. Представителите на този знак могат да се възползват от най -добрите камъни, за да привлекат пари . Също така късметът ще бъде даден от максималния фокус в работата. Сега не е време за романтика или безделие.

Телец
Телецът прекарва доста стресиращо време, особено на 29 октомври. Специални физически упражнения ще помогнат за премахване на негативизма и умората . Ще бъде доста трудно да се правят компромиси с хората. По-добре е да не започвате конфликти, да не провокирате никого да бъде негативен. Ако възникнат внезапни проблеми на работното място или у дома, най-добре е да приемете ситуацията и да не бързате с решения. Също така е по-добре за Телеца сега да не ходи на дълги пътувания.

Близнаци
Близнаците могат да изпреварят ежедневните проблеми в първия ден от седмицата. Трябва да се помни, че всеки такъв проблем има свои духовни причини . От вторник звездите ще започнат да влияят по-креативно на тези хора. Сряда, четвъртък и петък ще бъдат най-благоприятните дни от седмицата. По това време е по-добре да общувате с близките си колкото е възможно повече, излъчвайки повече доброта и оптимизъм. Прекарването на много време с приятели и семейство ще развесели Близнаците.

Рак
Очаква се Раците да имат много благоприятна седмица.Вторник и сряда ще бъдат особено светли и позитивни дни. През тези два дни и като цяло през седмицата трябва да работите повече. Звездите също предпочитат романтичните приключения и срещи. Можете да се срещнете с хора, да разкриете творческия си потенциал. Препоръчително е да поставите неразрушим амулет срещу злото око и завистниците . Седмицата е идеална за извеждане на отношенията на ново ниво – можете да планирате или да играете сватба, да се срещнете с родителите на любим човек.

Лъв
Лъвовете тази седмица ще имат голям късмет в сферата на работата и бизнеса, особено ако хората от този знак са свързани по някакъв начин с творчески и творчески дейности. Успешни дни за работа и финансова дейност ще бъдат 28, 29 октомври и 30 октомври. Най-опасният ден може да се счита за 27 октомври. В този ден звездите ще бъдат неудобни, така че можете да използвате три ритуала, за да привлечете успех и късмет . Лъвовете ще трябва да направят избор – да се съсредоточат върху работата или семейството. Няма да успеете да настигнете две птици с един удар.

Дева
Началото на седмицата може да бъде неблагоприятно. Ако изведнъж изпаднете в беда, Девите е по-добре да започнат да следват три полезни съвета . Като цяло тази седмица обещава да бъде продуктивна и ярка. Лека апатия в началото на седмицата бързо ще отстъпи място на прилив на енергия. Девите очакват нови запознанства, творчески подем. Павел Глоба съветва тези хора да прекарват по-често време с втората си половинка. Престоят с любими хора ще се отрази благоприятно на енергията и настроението.


Везни
Везните трябва да общуват по-малко с  представители на злите знаци на Зодиака , особено на 28-ми – в най-опасния ден от седмицата. В сферата на бизнеса може да няма избор, така че е по-добре да не провокирате никого да бъде негативен. Интервюта, срещи за разширяване на бизнеса ще бъдат много полезни. Също така е важно да не забравяме за връзките. Струва си да прекарвате повече време със своята сродна душа или в търсене на нея. Везните имат голям късмет, които са готови да проявят щедрост.

Скорпион
Астрологът съветва Скорпионите да посветят самото начало на седмицата на бизнеса, но от 28-и да се съсредоточат върху любовта и семейството. Самотните представители на знака ще трябва да проявят повече инициатива, защото водата не тече под лежащ камък. Промяната в стила ще повлияе положително на любовния късмет. Също така е полезно да си спомним  шестте житейски истини, които правят хората по-силни и по-целенасочени. Сега Скорпионите трябва да инвестират енергията и парите си в образованието.

Стрелец
Тази седмица е идеална за уединение. Ако Стрелец няма сродна душа, този човек трябва да се съсредоточи върху работата. Желателно е всеки, който е във връзка, да даде повече свобода на любимия човек. Също така е по -добре да се възстановите и да се отпуснете в уединение и спокойна атмосфера. Стрелецът ще бъде спасен от семейни неприятности с най -добрите амулети за дома . Що се отнася до работата, тази седмица ще бъде много благоприятна и продуктивна, особено на 28 и 29.

Козирог
Това е добра седмица за духовни търсения. Индийската мъдрост ще помогне на Козирозите да опознаят щастието . Няма нищо лошо в това, че Козирозите искат да променят живота си, да внесат нещо ново в него. Самотните хора от този знак трябва да се включат в активни търсения. В сферата на любовта е време да се вслушате в интуицията си. Тази седмица ще бъде много благоприятна за финансова дейност и работа, или за започване на ваканция. Основното нещо е все още да не рискувате и да не започвате нищо ново.

Водолей
Водолеите ще имат възможност от самото начало на седмицата да се включат в ритъма и да постигнат големи успехи в работата си. В това те ще бъдат подпомогнати от съветите на роднини, приятели, колеги. Сега няма време за любов и романтика, особено на 29 октомври. Павел Глоба съветва да се фокусирате върху бизнеса, но да не забравяте домакинските задължения. Също така не можете да заразите негативността на близките си. Не бива да се кълнете в дребни неща и да се откъсвате от роднини, сродна душа. Трябва да намерите време да се отпуснете и да използвате прости начини за подобряване на настроението си .

Риби
Звездите и планетите Риби тази седмица обещават голям успех в любовната сфера. Представителите на този знак трябва да спазват седемте златни правила за привличане на любов . Рибите могат да очакват много големи успехи във финансовата и бизнес сферата. За съжаление няма да можете да седнете на два стола. Ще трябва да изберете в коя от областите да бъдете най-активни. Павел Глоба съветва хората от този знак да ходят по-често на пътувания и командировки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *