Коварна болест покоси Здравка от „Един за друг“

Двойката Здравка и Миро от „Един за друг“ скандализираха с брутална история, която разплака всички зрители.

Оказа се, че коравата на пръв поглед Здравка, всъщност преживява нещо ужасно. Живее със страшна смъртоносна диагноза, която я е направила по-силен характер.

Оказа се, че преди около половин година на Здравка й съобщили ужасната вест, че е болна от множествена склероза. Тя засяга способността на нервните клетки на главния и гръбначния мозък да комуникират помежду си. Има вероятна генетична предразположеност.

„Откриха ми множествена склероза. Учим се и двамата да живеем с това нещо и точно в този момент Миро ми показа, че е плътно до мен. Неговата реакция в онзи момент ми вдъхна подкрепа, надежда и усетих, че мога още повече да разчитам на него. Убедих се, че човекът до мен си струва и че е разкошен. Има мъже, които при подобна диагноза биха си събрали багажа“, заяви Здравка за приятеля си, с когото имат връзка от 4 години. Той е по-малък от нея с цели 6 години.


„Каза ми тогава: „Изобщо няма да те третирам като болна и не си мисли, че ще те глезя повече от преди. Решихме, че няма място за самосъжаление и го приехме. Каквото сабя покаже в бъдеше“, категорична е Здравка.

Това нейно признание умили зрителите, които до този момент я възприемаха като властна и доминантна над плахия Мирослав. „Затова никога не трябва да съдиш хората и да ги обиждаш без да ги познаваш. Всеки носи своя товар и болка. Това са силни хора които по нищо не показват че, има такъв сериозен проблем. Адмирации за силната воля и любов. Да бъдат все така“, пишат в официалната страница зрители на предаването.

От шоуто пък си тръгнаха Анжело и Стефи, които бяха една от двойките фаворити за зрителите.

Останалите участници предпочетоха Иван-Асен и Милена да продължат напред в играта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *