Ако си ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, в петък вземаш емоционално решение; ОВЕН, ЛЪВ или СТРЕЛЕЦ – парична радост –

Петък може да бъде един много добър ден за вас, ако успеете да игнорирате навреме всеки опит някой да развали настроението ви или да ви въвлече в неприятна ситуация. Днес може да свършите успешно задачи, които сте започнали във вторник, както и да стартирате нови начинания, за които не сте имали време или възможности в началото на седмицата.

Доходите ви днес (за тези, които имат такива очаквания) няма да са големи, но в никой случай не са излишни. Като цяло в петък ще имате благоприятно време за развитие на финансовите си дела, ако не си позволите излишни разхищения.

Днес може да ви зарадва новина или събитие свързано с момче или с млад мъж. Това ще бъде чудесен ден за реализиране на лични идеи, творби, представяния свързани с изкуство или заложби. Може да помислите за някои рационални решения на ваши проблеми или затруднения, като успех ще имате в тези, които по някакъв начин са свързани с транспорт, пътуване или със средствата за комуникация. Днес не разчитайте на обещания. Старайте се да вършите нещата осланяйки се на собствените си сили и възможности.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък насочете вниманието си към събития в дома или такива, които са свързани с роднини. Мнозина днес ще се зарадват на пари, подарък или покупка. Конфликтите днес могат да ви злепоставят пред други хора. Извинението след това може и да не ви бъде от полза. Добри преживявания носи любовния ви живот, стига да не се опитвате да възкресите нещо, което отдавна е умряло. Родените под знака на Овен ще се надяват да имат късмет при реализирането на важна задача, проект или пътуване. За Лъв денят носи повече битови задачи, ангажименти с някакво имущество, стока, продукция. За Стрелец и днес ще има много работа, както в дома, така и извън него.


Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще сте склонни да вземате важните решения, водени от собствените си емоции и интуиция. Това вероятно ще се окаже вярна стъпка от ваша страна. Днес ще успеете интуитивно да се съхраните от излишни проблеми и неприятности. Възможни са неочаквани любовни приключения или изненади. Събитие от миналото ви ще бъде в основата на среща, разговор или събитие. Като цяло този ден ви носи различни неочаквани ситуации и преживявания. За Телец четвъртък ще благоприятства различни срещи и събирания, директни разговори с важни хора. За Дева денят носи събитие или преживяване свързано с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. За Козирог емоционалните затруднения ще влияят много силно на настроението и желанието за каквато и да е било работа, ангажимент.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък има вероятност да възникне напрежение или стресова ситуация от финансов характер. Този ден може да се запомни с неприятна новина или събитие свързано с мъж. Днес може да ви изненада възникването на една нова възможност или шанс, за които не сте имали очакване. В петък ще ви зарадва новина свързана с благоприятното лечение и възстановяване на роднина или приятел. За Близнаци, денят носи важни събития, разговори, решения или промени. За Везни, комуникацията с приятели и познати ще определи в голяма част успехите и развитието на делата през този ден. За Водолей денят носи финансови, документни и други ангажименти с по-млад човек или с дете.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще имате амбиция да свършите много неща и дано имате достатъчно воля да реализирате намеренията си. Днес развитието на голяма част от вашите ангажименти ще зависи от действията на роднина, колега или приятел. Конфликтите в дома ви може да са вследствие нечии егоистични прояви или от инат. Възможно е да продължи влиянието на събития, които са възникнали в сряда и да създадат усещане за нестабилност в живота ви. За Рак внимание ще изискат обещания, договорености и споразумения, където може да има момент на измама, грешка, некоректност. За Скорпион денят носи събитие или ангажимент с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. За Риби този ден няма да бъде много продуктивен, но не разпилявайте време и ресурси за неща, които утре няма да имат значение.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *