Хороскоп за утре, 27 август: ТЕЛЕЦ – действай внимателно; ДЕВА – овладей нервността; РИБИ – пълен успех –

ОВЕН

Проявете активност

Вниквайки в работата си, ще откриете нови неща, с които предстои да се запознаете отблизо. Шанс за удовлетворителна реализация в личен или в делови план не ви липсва днес, но мнозина от зодията не са достатъчно настойчиви и лесно се отпускат, което разбира се води до пропуски на удобни моменти. Мобилизирайте се и действайте ефективно. Възможностите ви са силни.

ТЕЛЕЦ

Действайте внимателно

Имате възможност да си починете днес, така че в никакъв случай не пропускайте тази възможност. Четвъртък е по-благоприятен от отминалия ден за реализация на вашите делови цели. Не влизайте в противоречия, за да не предизвикате негативните реакции на някого. Ще последват остри спорове, които явно ще прераснат в сблъсъци с непредсказуемо развитие. Внимавайте!

БЛИЗНАЦИ

Действайте спокойно и уверено

Ще разпределите времето си така, че да е достатъчно и за работата, която има да свършите, и за общуване с близки хора. Кавгите са силно противопоказни за вас днес, защото ще навредят на реализацията ви, а при някои процента на вредителство ще е висок. Колкото по-търпеливи и по-толерантни сте, толкова по-пълноценна ще е реализацията ви. Иначе не е изключено да се изправите пред „заключени врати”.

РАК

Успешен ден

На работното място ще се отличавате с високата си компетентност и това ще ви издигне в йерархията. Това е един от доста хубавите и успешни дни през седмицата за Раците. Ще е добре по-агресивните да се овладеят и да насочат енергията си към реализиране на делови задачи. Разполагате със силен късмет и едва ли бихте се разминете с желаната реализация. в делови и финансов аспект.

ЛЪВ

Изгладете взаимоотношенията

Ще имате добри възможности за деня и няма да се затрудните в избора си. Трудностите, пред които се изправят мнозина от Лъвовете, се оказват непреодолими поради липса на диалог с някого по даден въпрос. Въпросната ситуация е плод на взаимна нетърпимост. Необходимо е да преодолеете негативите във взаимоотношенията. Ще ви изненадат надеждни делови новости.

ДЕВА

Овладейте нервността си

Проявете широтата на възгледите си и не отхвърляйте онези, които не мислят като вас. Причина за повишеното напрежение у мнозина от Девите е засилената нервност, предизвикана от наличната на широк периметър нестабилност. Условия за сполука обаче не липсват. Успеете ли да овладеете вътрешната си агресивност, денят ще е положителен и несъмнено ще е печеливш.


ВЕЗНИ

Вътрешно напрегнати, но успешни

Успехите ви през този ден ще зависят само от вас. За предпочитане е да работите самостоятелно и да се съсредоточите върху неотложната си работа. Нерешени проблеми, предизвикващи вътрешна нестабилност има, но в никакъв случай не ви липсва силен шанс и късмет за реализация на висока цел, която ще ви удовлетвори. Почти сигурно е, че ще стане още днес. Ако евентуално възникне забавяне, няма да е по-дълго от дендва.

СКОРПИОН

Шанс за напредък

Денят ще ви предложи добри възможности за изява на способностите ви, стига да не си пречите сами, като се оставите на чужди внушения или комплекси. Да се говори само за напрежението ви, което е ваш всекидневен спътник от месеци насам, както ще е и днес, не е нито успокоително, нито особено полезно, защото е само констатация. Но раздвижване има и е видимо ! Не бива да пропускате Съдбовната възможност за придвижване напред.

СТРЕЛЕЦ

Владейте се!

Не пренебрегвайте близките си, отдавайки предпочитание на други неща в живота си. Нестабилността е характерна за представителите на почти всички Зодиакални знаци, а днес при вас е подчертана не защото сте затрупани от проблеми, а защото ще възникнат кавги и противоречия в деловите среди, и може да се окажете на губещи позиции. Много важно е да се владеете.

КОЗИРОГ

Труден, но успешен ден

Опитайте се да разберете различните гледни точки на хората, с които работите. Четвъртък не е от леките дни, защото трябва да сте активни и конкурентно способни за да реализирате целите си. Шансът ви е силен и можете да успеете. Няма да е лесно, защото ще възникнат противоречия и кавги, но разполагате с шанс да овладеете негативните влияния и да успеете.

ВОДОЛЕЙ

Пазете се от конфликти

Повишен жизнен тонус. Ентусиазмът, който владее мнозина от вас още от сутринта ще ви съпътства през целия ден. Към вас има негативни звездни въздействия, които ясно подчертават, че нервността е засилената у почти всички. но не е трудно да я овладеете преди да се активизира и да ви дестабилизира. Най-силно сте застрашени от конфликти. Внимавайте ! Ще последват административни проблеми.

РИБИ 

Пълен успех

Не се поддавайте на натиск, дори и от хора, които стоят високо в йерархията. Много успешен ден, през който представителите на Риби ще завоюват ярък успех в реализацията на целите си. В този случай определено става дума за постижения от крупен мащаб – настаняване на хубава работа, начало на спешен бизнес и т.н. Успех ще постигнете и във всекидневните дела.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *