ТАРО прогнозата за септември: ТЕЛЕЦ, постигате всичко планирано! БЛИЗНАЦИ, трудностите свършват! ЛЪВ, завладяване на нови върхове! –

Овен

В началото на септември с картата „Влюбените“ Овните ще имат труден избор, който ще определи по -нататъшната посока на тяхната дейност. Според тази Аркана в началото на септември е важно да се определят правилните приоритети, за да се развива активно в избраната посока. Картата в оформлението е предупреждение, че вземането на решения трябва да бъде съзнателно и независимо.

Овенът не трябва да забравя, че важен компонент на успеха не е импулсивността, а вниманието и отговорността. От 15 -ти Овен може да получи примамлива оферта в бизнес среда и да покаже знанията си, за да постигне нова позиция, както и да подобри финансовото си положение .

В края на месеца Овенът ще има късмет; няма нужда да се страхувате да направите първата крачка към мечтата си.

Телец

От 1 септември с картата „Магьосникът“ Телецът, благодарение на постоянството и решителността, ще може да постигне всичко, което е планирано. Според тази Аркана е важно да започнете месеца положително, за да не изпитвате трудности до края на есента. Телецът ще може да премести дори планини, ако намери хармония между съзнанието и емоциите. Този баланс ще ви спести от ненужни рискове и пропуски.

В средата на месеца за Телец е важно да използвате интуицията и да се опитате да не бързате с нещата. Промените могат да се случат в живота и те ще бъдат положителни, ако Телецът може да се въздържа от прибързани решения.

Съветът на картата е да вярвате в себе си и да слушате вътрешния си глас. С негова помощ ще бъде възможно да се избегнат капаните, заложени от съдбата.

Близнаци

За Близнаци Арканата “Висшият съд” показва завършването на трудностите. В началото на септември ще бъде възможно да се решат проблемите, свързани с бизнес сферата на живота, включително да се сложи край на съдебните спорове. Също така картата показва страхотно време, когато можете да се освободите от влиянието на манипулаторите .

Приятни изненади очакват Близнаци, както и успешното приключване на делата. От 15 септември Близнаците ще могат да преминат към нов етап от живота, да започнат нов проект или да реализират друга идея.

Съвет на картата: поддържайте хармония във всичко и не се опитвайте да ускорите бягането на времето. В живота всичко се случва между другото и понякога просто трябва да изчакате известно време, без да предприемате никакви действия, за да получите награда по -късно.

Рак

Картата „Дявол“ в оформлението за Раци показва забързаното начало на месеца. Според тази карта промените могат да настъпят в живота, но не към по -добро, ако Раците започнат да се отдават на капризите си. Съветът на картата е да следвате избрания път и да устоите на изкушенията, за да изключите грешките и  изтичането на средства .

Раците трябва да се съсредоточат върху работата. Средата на месеца ще бъде идеалното време за завършване на бизнес и нови начала, което означава, че трябва да се ръководите от аргументите на разума. Следващите емоции могат да доведат чувствителните Раци до задънена улица и да предизвикат разногласия в екипа.

Според тази Аркана Раците ще могат да завършват планирани дела без суетене, да решават лични проблеми и да се радват на живота във всичките му цветове.

Лъв

Арканата “Колесница” означава пробив. Тази карта обещава на Лъвовете завладяването на нови върхове, ако не се колебаят и от първите дни на септември ще работят активно за собственото си благосъстояние. Съветът на картата е да не надценявате силите си, за да изключите досадни грешки.

Според тази Аркана е важно да сте наясно с всяко действие, така че промените в живота да са само към по -добро.

В края на септември късметът ще бъде на страната на огнените представители на съзвездието, което означава, че те са избрали правилната посока и могат да се подготвят за приятни изненади.

Дева

Картата „Отшелник“ означава временна изолация, търсене на мир и уединение. Арканата показва, че в началото на есента е важно да сложите край на недовършения бизнес, да натрупате сили и да намерите нова посока на дейност за себе си.

Картата обещава на Девата решение на проблемите им, но за това е важно за тях да се доверят на вътрешния си глас. Благодарение на шестото чувство ще бъде по -лесно да разберете какви опасности се крият по пътя, за да ги заобиколите и да продължите пътя към целта.

В края на месеца Девите могат да имат лични притеснения и вътрешни страхове, най -често неоснователни, които ви пречат да вземате правилни решения. Съвет на картата: не се лутайте в плен на илюзиите, за да не пропуснете приятните възможности и перспективи.

Везни


“Магьосникът” посочва на Везни  късмет и победа в бизнеса, но за това от първия ден на септември е важно да се стремим към резултат и да работим, без да се разсейваме от външни въпроси. Показаната инициатива ще бъде ключът към финансовия успех.

Картата показва на Везните, че е време да се сбогуваме с тъгата. Щастливата Аркана говори за постигане на цел, избор на правилния път и успешен резултат от всеки предприет бизнес. В средата на месеца Везните трябва да разчитат на интуицията и да се опитат да не изпускат от поглед щастливите знаци на съдбата .

В края на септември Везните ще трябва да работят усилено. Активността и честността при постигане на положителен резултат ще се изплатят вече в началото на октомври.

Скорпион

Според картата “Влюбени”, Скорпионите в първите дни на месеца ще трябва да направят важен и евентуално съдбоносен избор. Време е за промяна в личния живот и Скорпионите трябва да слушат сърцата им, за да не правят грешки и да се доближат до личното щастие.

Оформлението за Скорпион показва необходимостта от поддържане на хармония и ред във всичко.

С тази карта има възможни пречки по пътя към целта, които трябва да бъдат премахнати. Възможно е в средата на месеца Скорпионите да трябва да отговорят за допуснатите по -рано грешки и да научат урока си от съдбата.

Скорпионите ще могат да завършват дела, за да преминат към нов етап в живота с чиста съвест. На за тези, които не могат да затворят вратите на миналото, победите в настоящето ще бъдат трудни.

Стрелец

Според картата “Сила” Стрелецът в началото на септември ще трябва да укроти емоциите, но не със сила, а по силата на добродетелта. Хармонията между ума и чувствата ще ви позволи да постигнете успех в пъти по -бързо, така че Стрелецът трябва да бъде търпелив, да не прекъсва работата в името на моментното забавление, но и да не работи до изтощение.

Арканата символизира успех и победи. С тази Аркана мечтите се сбъдват и идват само положителни новини. Съветът на картата е да прекарате средата на месеца така, както бихте искали, да планирате ваканция , да натрупате сили и да се срещнете с тези, които искате да видите.

Съветът на картата е да оцените разумно силните си страни и да не давате празни обещания, за да изключите проблеми в близко бъдеще.

Козирог

Козирозите в началото на месеца с картата „Обесеният“ може да срещнат трудности. Често картата описва ситуация, в която човек е в задънена улица, неспособен да излезе от нея. Съветът на картата е да преосмислите целите си, да намерите отговори на въпроси, за да разберете в коя посока да продължите.

Картата показва правилните решения, които ще доведат до успех, но в далечното бъдеще. Според тази карта Козирозите могат да бъдат сигурни, че са избрали правилната посока, и спокойно да отидат към целта, призовавайки ангела пазител за помощ .

Оформлението показва активното завършване на първия месец на есента. Според тази Аркана в бизнес сферата всички посоки ще бъдат отворени за Козирозите и те ще трябва само да изберат необходимото.

Водолей

Според картата “Отшелник”, Водолеите в началото на септември ще могат да забавят времето, за да се възстановят , да решат наболели проблеми за себе си, без да се разсейват от външна суета. Почивка от бизнеса са необходими, за да оцените разумно текущата ситуация и да намерите за себе си най -доброто решение, което ще доведе до успех в бъдеще.

Надеждите ще се оправдаят, а желанията ще се сбъднат, ако Водолеите се стремят да реализират плановете си. Щастливата карта символизира проспериращ период, когато Водолеят може безопасно да завладее нови висоти, да развива отношения и да се наслаждава на позицията си.

В края на септември Водолей очаква неочакван обрат на съдбата. Повратният момент назрява от дълго време и в началото на есента ще дойде време да сложим край на някои въпроси, да се освободим от миналото и да тръгнем по пътя на успеха с нова сила.

Риба

В началото на месеца принудително спиране на делата очаква Риби с картата „Обесения“. Тези събития са свързани с предишни недостатъци. Те трябва да бъдат коригирани и да си извлечете урок, за да не правите подобни грешки в бъдеще.

Картата показва на Рибите, че в средата на септември ще трябва да вземат решение за определен човек. Това може да бъде помирение след кавга, предложение за брак, възстановяване на приятелството след дълга раздяла. Съветът на картата е да избирате със сърцето си, като давате воля на вътрешния си глас .

Краят на септември ще бъде успешен, ако се съди по картата. След 20ти Рибите чакат промени в бизнес средата, свързани с прехода към нова длъжност, уволнение или изкачване на кариерната стълбица. Каквито и събития да очаквате, важно е да запазите спокойствие и да изберете най -добрия вариант за себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *