Гадаене по цветя: изберете букет, който ще ви разкрие всичко

От древни времена гадаенето по цветя се счита за най-истинското женско гадание: всъщност, всяка жена може да бъде сравнена с цвете, което има уникални цветове и характер.

Цветята били използвани, за да се правят гадания за любов, за съдба, използвайки свежи и сухи цветя, венци или събрани маргаритки.

Искате ли да узнаете какво значение има избраното от вас цвете в живота ви? Изберете букет!

Значение:

1. Щедрост и морал

Амбиция, високи стандарти и перфекционизъм – вашето кредо. Опитвате се да направите всичко по-добро около себе си, готови сте да работите за това ден и нощ. Заобикалящите ви хора им е все по-трудно да ви удовлетворят, но те също така знаят колко трудно е да угодите на самите себе си!

2. Страст и правда

Отговорността е в кръвта ви: вие се грижите за другите, вършите работата, която никой не иска да прави, работите съвестно и честно. На другите им е лесно с вас, вие излъчвате доверие и приятелство.

3. Ум и мисли

Самотата не е тежест за вас, а напротив – удоволствие. Мислите по време на всеки процес много дълбоко, до най-малките детайли, което понякога дразни другите. Ако мислите, че нещо е правилно, никой не може да ви спре.

4. Проницателност и философия

Казват, че сте странни. Всъщност вие сте уникален човек. Спешно се нуждаете от лично пространство, където ще се чувствате в безопасност, където вашата емоционалност и интуиция ще се разлее в света на творчеството.


5. Доверие и лидерство

Вашата независимост понякога ви пречи дори и на вас самите. Вие не се доверявате на никого, освен на себе си, а понякога е изключително трудно да се справите с всички задачи. Научете се да делегирате част от отговорностите и нещата ще тръгнат нагоре.

6. Доброта и чувственост

Нищо не е по-лесно за вас от това да изграждате взаимоотношения. Вие сте като магнит: домът ви е пълен с приятели, а почитателите ви седят край прозореца. Най-важното нещо за вас е да създадете чувство на любов и затова вие сте в състояние да създадете това усещане около себе си, поради което толкова много хора искат да са близо до вас. Вие обаче се нуждаете от това чувство толкова, колкото и другите.

7. Щастие и хладнокръвие

Много е приятно да бъдат приятел с вас: слушате, съчувствате и не съдите, знаейки, че всеки в този свят има свой собствен начин и свой собствен път. Щастие и спокойствие – състоянието, в което сте през 99% от времето си.

8. Очарование и енергия

Смях, радост и забавление – трите компонента на живота ви. Хармонията и равновесието със света са изключително важни за вас, вие сте готови да следвате емоционалните си изблици, поради което спонтанността и скандалите ви придружават през целия ви живот.

9. Оптимизъм и късмет

Животът за вас е велик подарък и не трябва да го използвате, за да вършите грехове. Вие сте много рационални, готови да споделите всичките си скърби с близките си, както и радостите си. Щастието на близките и възможността да получите всичко от живота е това, към което постоянно се стремите.

Да вярвате или да не вярвате в гадаенето по цветя е ваше право, но трябва да знаете, че нашите баби също вярват в него! Има ли някой по-мъдър от тях?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *