Таро прогноза за август 2021 г.-Телец-Карта Колесница говори за богат край на август, Карта Магьосник обещава успехи за Водолея –

Овен

Август ще започне с положителна карта “Звезда”, която обещава на Овена разрешаването на трудностите и началото на път, който ще доведе до успех. Основният съвет на картата е да не се отклонявате от избраната посока и да не се водите от  разрушителни емоции .

Според картата „Справедливост“, Овните трябва да бъдат изключително събрани и внимателни: картата говори за благоприятен изход от събитията и награда само ако не се опитате да постигнете успех с хитрост.

Картата “Отшелник” пада в края на август, призовавайки Овните своевременно да попълнят силите си, а също и да не се втурват в битка без ясен план за действие. Според тази карта ще има време за почивка, когато Овенът ще може да се откаже от остарелите идеи в полза на по -нататъшното развитие.

Телец

Началото на месеца няма да е най-лесно за Телеца. Картата “Дявол” показва необходимостта от постигане на хармония със себе си , за ограничаване на тъмната страна, за да не съжалява за злодеянията по-късно.

Картата „Справедливост“ обещава процъфтяване на Телеца, но за това е важно да действате честно и да не се опитвате да заблудите съдбата или околната среда. Според тази карта средата на месеца ще бъде важен етап, от който ще зависи бъдещето.

Картата “Колесница” говори за богат край на август. Според тази карта Телецът не може да се съмнява в силните им страни – ще има достатъчно умения и знания, за да направят решителен скок напред и да постигнат целта си.

Близнаци

Картата “Йерофант” насърчава Близнаците да започнат пътя на духовното развитие, за да останат в хармония със себе си и с външния свят. Според тази карта е важно да се включите в смислена работа, за да получите достойна награда.

„Умереност“ в оформлението е карта, която насърчава Близнаците да отделят време. Според този Аркан положителните промени няма да закъснят. Опит за ускоряване на времето ще доведе до факта, че Близнаците могат да се втурнат покрай заветната врата.

Картата „Колесница“ приключва през август и според тази карта Близнаците ще могат да се радват на победа, ако положат усилия. Бдителността и предпазливостта ще ви помогнат да извървите целия път и да не се препънете на крачка от целта си.

Рак

Картата “Смърт” открива август, призовава Рак да не се страхуват от нов етап от живота . В първите дни на месеца нещо, което е загубило смисъла си, ще напусне живота, отстъпвайки място на нови положителни събития.

С картата “Магьосник” Раците ще могат да стартират нов вълнуващ проект, да развият своите таланти и да разширят кръгозора си. Съветът на Аркан е да не се страхувате от отговорност и да слушате сърцето си, за да намерите път към проспериращ живот.

В края на месеца на картата “Император” Раците трябва да действат рационално, за да постигнат успех. Според тази карта човек не трябва да се поставя над околната среда и да се опитва да привлече благосъстоянието в живота чрез измама.

Лъв

Картата “Йерофант” се отваря през август, което показва необходимостта да се работи усилено, за да се получи достойна награда. Според тази Аркана е важно да отделите време за смислена работа, за да направите всичко навреме.

Картата „Магьосник“ призовава Лъв да не се страхува от желанията си. Използвайки тази карта, в началото на месеца ще можете лесно да отворите вратите към щастливото бъдеще , ако действате решително, но не забравяйте за необходимата предпазливост.

Според картата “Императрица” Лъв ще има спокойна среда на месеца, когато можете да разчитате на съдбата и да следвате целта си. Арканът показва растеж и развитие, нови постижения в бизнеса и личния живот.

Дева

]

В началото на август, според картата “Луна”, Девите трябва да започнат пътя към изцеление от страхове, които пречат на щастието и развитието. Борбата с тях ще ви позволи най-накрая да се сбогувате с нерешителността и съмненията.

Картата “Сила” предвещава активната среда на месеца, когато Девите не могат да се колебаят. Според тази Аркана можете спокойно да поставите основата за бъдещи победи, да се доверите и да търсите начини за развитие на таланти .

„Върховната жрица“ в оформлението е карта, която насърчава Девите да вярват в себе си и да се научат да се доверяват на интуицията си. Предчувствията ще ви помогнат да направите решителен скок във времето и да постигнете целта си, както и да ви предупредят, ако трябва да се въздържате от дейност.


Везни

Карта “Слънце” отбелязва различно от началото на август, когато балансът ще бъде еднакво добър за почивка и  възстановяване на енергията и започване на нещо ново и вълнуващо. Според тази Аркана няма причина за безпокойство: пътят е ясен и животът е изпълнен с радостни събития.

„Влюбени“ в оформлението е карта за избор, която Везните ще трябва да направят сами. Аркан показва необходимостта да се промени нещо в живота, за да се привлекат нови възможности и да се отворят хоризонти.

С картата „Император“ Везните ще се сблъскат с нови успехи в бизнес средата. Трябва да се ръководите от най-добрите си черти на характера, за да заслужите добра репетиция и да заявите най-добрите условия на работа.

Скорпион

Арканът  “Магьосник” говори за възможността за намиране на нов път на развитие и лесно постигане на всичко, което е било в плановете. Скорпионите трябва да разчитат на себе си, да вървят по своя път и да преодоляват трудностите с находчиви решения.

На картата “Императрица” събитията ще се развиват бавно, но това не бива да плаши Скорпионите. Всичко продължава както обикновено и в средата на месеца можете да продължите с течението, без да се страхувате, че неприятностите ще оживеят.

Картата “Глупак” действа като предупреждение: В края на месеца Скорпионите трябва да бъдат бдителни. Вниманието към детайлите ще ви помогне да не пропускате страхотни сделки и да правите грешки, когато правите сложна работа.

Стрелец

Картата „Императрица“ отваря август, казвайки, че Стрелец скоро ще получи награда за труда си. Според тази карта няма смисъл да бързаме с нещата – всичко ще се случи навреме.

„Слънцето“ в оформлението е карта, показваща  положителни промени . На тази Аркана можете да достигнете шеметни висоти, ако вярвате в себе си и не се страхувате да предприемете стъпки към своето щастие.

С картата „Отшелник“ Стрелецът ще може да остави притесненията си, да организира почивен ден и да възстанови енергията. Съветът на картата е да мислите за бъдещето и да променяте плановете си без съжаление, ако идеите са остарели, за да внесете нови промени в живота.

Козирог

Арканът „Съд“ отваря август, призовавайки Козирозите да бъдат бдителни. С тази карта няма да е трудно да спечелите, но за това е важно да използвате най -добрите качества и да бъдете честни със себе си и околната среда.

На картата “Отшелник” Козирозите ще могат да си направят почивка, за да размислят отново за бъдещето, да изготвят план за действие, за да действат съзнателно и да стигнат до целта по най-краткия начин. Съветът на картата е да продължите духовното развитие, което ще ви помогне да живеете в хармония със света.

Според картата „Луна“ Козирозите ще трябва да се борят със страхове и съмнения, които им пречат да живеят щастливо. Картата обещава положително развитие на събитията, ако не се отдадете на безпокойство и култивирате самочувствие.

Водолей

Аркан „Съд“ призовава Водолея да започне месеца с активна работа върху собственото си благосъстояние. На тази карта честността и отговорността ще ви помогнат да спечелите и лесно да решавате сложни проблеми.

Картата “Магьосник” обещава нови успехи за Водолея. За да се отворят нови хоризонти, ще са необходими не само постоянство, но и способност за творческо мислене . Новите начини за решаване на възложените задачи значително ще улеснят работата.

Според картата “Императрица”, Водолеят трябва да прекара остатъка от август в спокойно темпо. Картата обещава приятни промени и за това не е нужно да бързате с нещата – всичко ще се случи навреме и животът ще искри с нови цветове.

Риби

Според картата “Колесница” Рибите ще се нуждаят от способността да бъдат отговорни докрай и да контролират събитията на всяка цена. Според тази карта положителните промени ще настъпят в живота, ако работите активно върху проспериращо бъдеще.

Арканът “Справедливост” призовава Рибите да претеглят всяка стъпка, да вземат решения, разчитайки на аргументите на разума, за да не правят грешки и да не си създават  неприятности, които ще отнемат ценно време и енергия.

Според картата “Луна” е важно Рибите да останат бдителни, да се доверяват само на факти и да не разчитат на спекулации или слухове. Вниманието към детайлите, отговорността и всеотдайността ще ви помогнат да свършите нещата с лекота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *