Какво ще дари АВГУСТ на всяка зодия? –

От астрологична гледна точка август ни подготвя много изненади и глобални промени. Това се дължи на обръщането на планетата Уран в ретроградна фаза. Така че бъдете готови да промените плановете си.

Основните астрологични събития на месеца:

– Новолуние в Лъв на 8-ми,

· Меркурий в Лъв активно се движи до 11-ти, а след това преминава в Дева;

· На 20-ти Уран се разгръща в ретро фаза, ​​той трябва да ни вълнува, въображението ще расте и мечтите ще бъдат загадъчни;

· 22 август Пълнолуние във Водолей.

Акцентът на месеца е увереността, решителността и амбицията. Ще се изразяваме творчески и интелектуално.

Науката и технологиите са важни теми за август и тези, които са настроени за подобен род неща ще се справят добре. Добър месец? Да, но не и без кавги и проблеми.

Овен

Август носи това, от което се нуждаете в една връзка: разбиране. Вие и вашият партньор ще се промените към по-добро заедно. Това ще се случи, ако започнете да се чувате и се стремите към комуникация. Използвайте първите две седмици на август, тъй като те са особено добри за изграждане на отношения.

Ако сте неженени, можете да промените статуса, ако партньорството е това, което наистина искате.

Семейният живот също ще се промени към по-добро, защото срещите ще бъдат хармонични и … разумни.

Като цяло август обещава да бъде без драма и проблеми за Овните.

Телец

Подобно на Овен, вашата любов е на път да скочи стремглаво в стратосферата. Това ще се появи в рамките на първите две седмици.

Втората половина на август обаче може да ви накара да се почувствате като внезапна тръпка в рая и да се питате: „Къде всичко се обърка?“

Може би трябва да направите компромис?

Напористи сте, Телец, но през август ще усетите как инатът ви може да действа във ваша вреда.

Близнаци

През август няма да се интересувате от любов и романтика. Ще се интересувате от социалния живот и работа. Ще изпитате удовлетворение от кариерното развитие и бизнес предложенията, които са положителни и прогресивни.

Рак

През август Раците може да имат нов партньор и можете да започнете на нова работа.

Каквото и да правите, за да се отървете от негативните моменти във връзката си, сте натрупали необходимия опит, за да направите разликата.

Забележително е също така, че ако вече се срещате с някого, новата ви връзка има голям шанс да стане „сериозна“.

През август ще има моменти на напрежение и няколко безсънни нощи, но ще бъде и месец на прочистване и отърваване от това, което вече не ви развива.

През август всяка битка ще ви донесе мъдрост и увереност в следващите ви стъпки.

Лъв

Първите три седмици на август всичко ще бъде наред с вас, през четвъртата седмица ще бъде още по-добре. Това се отнася за сферите на любовта, семейството и романтичните отношения. По отношение на парите и кариерата Август не изглежда толкова обещаващ.

Август е добър за учене. Ще бъдете доволни от себе си и способностите си.

Дева

Никой не е свикнал да действа по-рутинно от вас, а Август е на път да ви откъсне от определени рутинни поведения. Не обичате промяната и когато тя нахлуе в живота ви, вие се възмущавате.


Уви, август има други планове за вас. Достатъчно смел ли си да разбиеш оградата, която те държи заключен?

Август е на път да ви направи оферта, която не можете да откажете.

Тъй като ви е трудно да спечелите доверие, може да пропуснете нещо важно. Направете си услуга: използвайте този шанс. Ще имате избор: останете там, където сте, “както е” или продължете напред с нещо необичайно и обещаващо.

Везни

Август е подготвил някои пъзели за вас и ще трябва да ги дешифрирате.

Първо, по отношение на любовта и романтиката ще се справяте много добре, и второ, не искате да имате нищо общо с любовта или романтиката.

Енергиите от август предполагат да отделите време за себе си, за да се излекувате и прегрупирате малко.

Склонни сте да бъдете цинични по отношение на любовта и няма нищо през август, което да ви вдъхновява и да ви кара да се чувствате по различен начин.

Скорпион

Август е месецът за поставяне на цели, Скорпион. Ще ги постигнете. Невероятно сте уверени в себе си. Това ще ви позволи да преминете през всяка врата.

Връзката ви с приятели ще бъде силна, но в любовта връзката може да изглежда малко разклатена.

Чувствате, че трябва да живеете собствения си живот и наистина нямате време или търпение да чакате любимия да ви одобри. Може да ви обвинят, че сте егоист, но знаете, че това всъщност е самозащита; ако искате да постигнете величие, трябва да се съсредоточите.

Стрелец

През живота си сте научили, че не обичате компромиси.

Очаква ви разклащане Това е добре, не се притеснявайте. Просто ще бъде различно.

Може да бъдете помолени да направите нещо за семейството си, което никога няма да направите след милион години. И честно казано, това не е ваша грижа, но се чувствате длъжни да помогнете.

Ще откриете, че всичките ви предишни идеи за семейството са били погрешни. Те изобщо не са толкова лоши, колкото си мислехте и когато се замислите, ви харесва да сте наоколо, за да помагате, напътствате и обичате.

Козирог

Излизаш от зоната си на комфорт през август, Козирог. Въпреки че обичате да правите всичко сами без ни най-малка помощ, ще откриете, че се обръщате за помощ към тези, на които имате доверие.

Това ще ви помогне да разберете, че не работите във вакуум; имате нужда от приятели.

Август ще ви даде способността да усетите вкуса на общността и ще видите колко полезно е понякога да споделяте тежестта с другите.

Водолей

На пръв поглед всичко изглежда добре, но има неприятности, през които ще трябва да преминете през август на лично ниво.

Съвестта ви измъчва ли ви? Всички знаят, че Водолеите имат богато въображение, но понякога използвате това въображение, за да се побъркате.

До третата седмица на месеца обаче най-накрая ще решите проблемите си и ще намерите спокойствие.

Риба

Омръзна ли ви да скучаете? Решихте да рискувате и рисковете винаги ви плашеха?

Напоследък се чувствате в застой и не искате през цялото време да сте посветени на живота в рутинно състояние. Искате промяна и тя ще бъде през август. Какъвто и транзит да играе с вас, те не са достатъчно силни, за да устоят на вашата воля.

За вас е важно да сте щастливи и да напредвате. Нищо няма да ви спре през август и този вид професионално отношение може успешно да ви преведе през края на годината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *