Черната Златка е неузнаваема на последните си снимки – отнесе само критики от феновете (Снимки):

Златка Димитрова се гордее с тялото си и не спира да ни го показва. Известно е, че отскоро брюнетката усилено вае фигура в спортната зала , но при това се е увлякла до такава степен, че май се е позабравила.

Разбира се, упражненията и спорта са изключително полезни, но и с тях не трябва да се прекалява, защото крият определени рискове.Златка Димитрова

Златка, която напоследък е привърженичка на интензивните тренировки в залата, се сблъска с хорската критика, провокирана от манията ѝ за ваене на тяло. Някои от последователите на плеймейтката в социалните мрежи са на мнение, че заради ясно изразените мускули, които тя е оформила, фигурата ѝ се доближава до мъжка .

Черната Златка

Според част от коментиращите снимките ѝ в Инстаграм, в желанието си да поддържа перфектна форма, тя е загубила женските си извивки, които са се превърнали в добре оформен релеф.


Златка Димитрова фитнес

Други обаче са на мнение, че тя никога не е изглеждала по-хубава и не спират да ѝ правят комплименти за външния вид.

Черната Златка фигура

“Даже няма да си направя труда да прочета повечето от коментарите, в които пише, че в това няма нищо женствено. Аз обаче обожавам дисциплинираните хора и тези, които могат да трансформират тялото си до тази форма, защото повечето от вас, които пишат, нямат никаква идея колко трудно се постига това. За мен красотата на женското тяло е в изваяната форма. Продължавай, Злати, изглеждаш феноменално”, написа една от почитателките ѝ.

Златка Димитрова фитнес

Мнението на потребителите нe разклаща желязната воля на Златка, която продължава да качва свои кадри по спортни екипи, разкриващи спортното ѝ телосложение.

Източник: За жената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *