Изхвърлете тези 3 неща, които отблъскват парите и късмета!

Не знаех за това! Веднага след като изхвърлих 2 неща, всичко се нареди и парите се върнаха!

Винаги съм знаела, че има неща, които по някакъв начин привличат добър късмет! Не напразно казват, че в къщата трябва да има различни подкови и т.н. Благодаря на Ванга за съветите й! Светла й памет!

Дори не мислех, че това ще помогне, но щом изхвърлих и второто нещо, парите веднага започнаха да идват! Тя ме спаси от дългове! Още малко и ще мога да заемам! Благодаря!

Ако ги отстраните – от дома ще изчезнат лошото настроение и безразличие към всичко, което се случва. Тези “колекции на отрицателна енергия” включват:

1. Посуда с пукнатини. Такива вещи категорично не бива да съхранявате и използвате. Дори ако това е любимата ви чаша, изхвърлете я. Нашите предци са вярвали, че именно посудата символизира просперитета в къщата, а пукнатините скоро ще доведат до загуба на благосъстоянието на хората, живеещи в къщата.


2. Изкуствени цветя. В такива цветя няма живот. И те не са предназначени за живи хора. Такива неща най-много допринасят за влошаването на вътрешната атмосфера в къщата. Най-изящните изкуствени рози няма да заменят живите орхидеи или теменужките. По-добре да засадите трева в саксията, отколкото да внесете мъртва енергия в къщата.

3. Стари вещи. Във всеки шкаф има неща, които не се използват от много години. Например любимите обувки, които ви е жал да изхвърлите. Но всичко това не носи положителна енергия, а само подтиска атмосферата в дома. Ето защо е по-добре да се отървете от такива вещи.

Не е задължително да ги изхвърляте. Възможно е да ги дадете на хора в нужда, а такова добро дело подобрява собствената ви аура.

Всички тези съвети са насочени към почистване на жилището от “енергийните боклуци”. Но тяхното изпълнение ще донесе осезаеми ползи. Народът казва, че изхвърляйки старите и ненужни вещи, освобождаваме място за нови – полезни и необходими. И може би, изхвърляйки старото палто, в замяна вие най-накрая ще получите дългоочакваното палто!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *