Михаела Филева за първи път по бански! Отдавна не сте виждали такава естествена красота (Снимки): –

Една от най-хитовите млади певици у нас,  Михаела Филева, никога не си е позволявала да се появи разголена на участие или на снимки. Тя не залага на голата плът, а на гласовите си качества, макар че определено има с какво да комплексира повечето моделки у нас! Но ето че големите горещини в страната я накараха да захвърли дрехите и да покаже щедро природните си дадености.

Стройната Филева се показа в изчистен жълт бански , а погледите на всички бяха приковани от перфектното телосложение на певицата.


 

Макар да няма огромни гърди, които да е напомпала с помощта на силикон, Михаела си остава една от най-красивите и привлекателни жени у нас.

А все повече мъже й обръщат внимание, защото е сред малкото естествено красиви в този бранш.

В момента Михаела е на море в модерния за летния сезон гръцки остров Закинтос. Там е отседнала в селището Аликанас в най-луксозния хотел.

Филева фигур

“Споделям ви за новото ми любимо откритие. Някой някъде се е сетил да създаде красиво несесерче, гумирано отвътре, в което да можеш удобно да прибереш мокрия си бански след плаж”, хвали се Михаела с откритието си, тъй като няма да й се налага вече да чака да изсъхне преди да си тръгне от плаж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *