Баща спрял сватбата на дъщеря си, за да доведе и втория й баща (СНИМКИ)

Снимки от сватба в Охайо станаха популярни в социалните медии заради хубавия жест на бащата на булката.

Тод Бахман бил много горд, че дъщеря му Британи се жени. На самата церемония през 2015 г, той искал да се увери, че доведеният й баща е признат на сватбата по някакъв начин, защото в края на краищата и двамата мъже имали заслуга за отглеждането й.

Така че, когато Британи вървяла към олтара, Тод прави нещо напълно неочаквано за всички присъстващи. Той сприра шествието, притичва до първия ред и сграбчва нейния втори баща (който също се казва Тод), за да може той също да сподели честта да заведе младата жена до олтара.


Красивият момент е уловен от сватбения фотограф Дилия Ди Блекбърн. Нейният албум със снимки от сватбата на Британи е получил повече от 1 млн. харесвания. Вторият баща на Британи бил наистина трогнат от жеста и това се вижда от снимките.

“Тод дойде и ми каза “Ти работи за това също толкова, колкото и мен. Сега ще ми помогнеш да заведем нашата дъщеря до олтара”, казва вторият баща на булката. “Това беше много важен за мен момент. Коленете ми омекнаха и бях много развълнуван”, допълва той и споделя също, че двамата мъже не са се разбирали винаги, но се радва за жеста към него.

Биологичният баща пък казва, че споделянето на сватбения момент с втория баща на дъщеря му му се е струвало най-естественото нещо, което може да направи.

Източник: BG-VOICE

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *