Вдовицата на Ангел Свинаря съди любовниците му за милиони (Горят с коли и апартаменти)

Елена Тенева изземва коли и апартаменти от бившите изгори на покойни си съпруг

 

Вдовицата на месарския бос Ангел Тенев-Свинаря Елена е започнала поетапно да изземва колите и скъпите дарове, които приживе мъжът й раздавал на любовниците си, узна „Галерия“.

 

Макар че с милионера отдавна бяха разделени, официален развод нямат и тя е прекият наследник на свиневъда, заедно с двете им деца. Пред близките си вдовицата се зарекла да съди всяка една от златотърсачките, отказала да върне щедрите дарове от съпруга й.

 

„Става въпрос за милиони. Ангел подаряваше коли на фолк певици само защото са дошли да пеят в резиденцията му. Да не говорим какви дарове правеше на онези, които се „раздаваха докрай“, разказват негови приближени.

 

Именно по този начин една от последните спрягани негови любовници

 

Роси Иванова се сдобила с тузарското си Порше Кайен

 

за 100 000 лева. Фолк певицата Мария също получила скъпарско возило, докато живееше в резиденцията на Ангел Свинаря. Именно той й помогна да излезе от блатото след развода й с Християн Гущеров.


 

63-годишният бонвиван навремето зарадвал и фолк певицата Анелия с луксозен автомобил, който обаче фурията бързо препродала.

 

Подарените коли били сред най-скромните жестове, на които Свинаря бил способен. „Заслужилите“ му любовници получавали 2-стайни и 3-стайни апартаменти, а

 

диамантените бижута ги раздавал като бакшиши

 

за „добре свършената работа“.

 

Неслучайно след смъртта му поп фолкът потъна в скръб. Родните чалга диви били на тръни вдовицата му да не им изземе колите и апартаментите. „Някои ще изгорят, други, които са били по-дискретни, може и да запазят даровете си. Доста от плеймейтките, на които подаряваше бижута за десетки хиляди, днес се правят, че не са го познавали“, клатят глава авери на Свинаря.

 

Ангел Тенев бе покосен от инфаркт миналата седмица. Той бе намерен от шофьора си в безпомощно състояние в резиденцията си край Старозагорските минерални бани. Напът за болницата издъхнал. „Алкохолът и наркотиците го убиха. Изпиваше на ден по бутилка уиски, черният му дроб вече отказваше“, заключват запознати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *