Родители сложиха край на живота си, след като малкото им момче почина от рак

Има някои неща на този свят, които дори не искаме да си представим. Загубата на детето ни е едно от тях.

Попитайте всеки родител и той ще ви каже, че това е най-дълбокият им страх.

В крайна сметка децата ни ни променят, когато се раждат, по начини, които са трудни за обяснение на някой, който не е споделил същия опит.

Те просто се превръщат в светлината на живота ви и затова възможността тази светлина да изгасне хвърля сянка, твърде тъмна и ужасна за коментиране.

Това със сигурност не става по-страшно от трагичната история на двойка в Румъния, която отне живота си, след като загуби сина си, заради рак .

Двойката, която не се споменава поименно,, беше намерена близо до тялото на деветгодишното си момче, Кристиан Димитрис Арава, в апартамента им в град Констанца, Румъния.

Съобщава се, че синът им е загубил битката си с рака малко преди двойката да реши да сложи край на живота си. 46-годишните родители бяха намерени от съсед.


Прокурорът Садич Зафер казва, че изглежда мъжът и съпругата му са починали от самоубийство по един и същи начин. Тялото на жената е намерено да лежи до тялото на

Кристиан, покрито с одеяло. Междувременно мъжът е открит в кухнята.

Говори се също, че малко преди смъртта им двойката написала прощално писмо от 13 страници, в което подробно описва как са се борили със стрес, мъка и сърдечна болка, откакто момчето им е  диагностицирано с мозъчен тумор.

Майката на Кристиан пишела публикации в блог преди седем години, като обяснявала мъките си.

„ Имах чувството, че умирам, когато чух диагнозата. Не мога да изразя болката, която двамата родители изпитват, когато откриват толкова ужасни новини за детето си. Той беше само на две години. “

За съжаление състоянието на Кристиан с времето се влоши. Туморът продължи да расте въпреки най-добрите усилия на хирурзите. В крайна сметка се сметнало, че операция ще бъде невъзможна.

Публикуването на блога на майка му приключва с: „Единствената ни надежда, че Кристиан е късметлийско дете и туморът ще спре да расте, сега е разбита. Мисълта, че всеки миг може да бъде фатален, ме подлудява. “

Такава трагична история и тази, която напомня как всички ние трябва да бъдем силни в борбата с рака.

Само чрез решителни усилия и продължителни изследвания можем някога да се надяваме да победим тази болест, която ни е лишила от толкова много животи и разбити семейства завинаги.

Източник: За Жената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *