Хороскоп на Анжела Пърл от 18 до 24 януари: РАК, добри новини! ЛЪВ, важни срещи! ДЕВА, ще получите пари! –

Овен, радвайте се на живота и не се притеснявайте за нищо. Ще ви харесат и това ще ви осигури добро настроение. В свободните си минути прегледайте сметките и старите книжа, защото може би сте забравили нещо важно и сега ще можете бързо да се отървете от дълговете.

Тази седмица обаче е най-благоприятна за любовта. Прекарвайте повече време с партньора си, не се срамувайте да говорите за чувства.

Също така звездите подготвят още една възможност за среща с приятели, които не сте виждали по време на празниците. През почивните дни си струва да говорите с приятели и да планирате нещо заедно.

Телец , бъдете по-внимателни, защото сега може да бъдете засегнати от дребни недоразумения, свързани със социален, приятелски живот.

Някой ще иска да знае за вас повече, отколкото вие самите бихте искали да му кажете за себе си, или ще се задължи да коментира вашите любовни тайни. Чувствайте се свободни да защитите спокойствието си и да превърнете неудобните въпроси в шега.

Този уикенд ще се чувствате заредени и оптимистично настроени. Интересна новина по темата за стари познати ще ви даде много храна за размисъл. Може би би си струвало да подновим някои контакти.

В личния си живот ще търсите някой, който ще ви развесели и развесели. С Риби или Дева няма да скучаете.

Близнаци, тази седмица ще се чувствате по-спокойни и по-уверени. Ще чуете много комплименти и похвали, които заслужавате. Юпитер ще се погрижи специално за вашите финанси.

Търсете нови идеи за спестявания, договаряйте условия, посещавайте банки, търсете допълнителна работа. Сега се раждат успешни нови идеи и Юпитер ще допринесе за създаването на полезни познанства.

Може да срещнете някой, който може да ви насочи как да действате по-ефективно и да използвате по-добре вашите знания и умения.

Рак, седмицата обещава да бъде успешна. Можете да разчитате на приятни покани, както и на добри новини, които ще ви дадат много храна за размисъл.

Меркурий ще ви направи любопитни и много мили към другите хора. Те също така ще се радват да ви видят навсякъде!

Любовните връзки ще вървят ръка за ръка с финансовите изчисления. Ако вашият партньор пренебрегва вашето общо благо или безразсъдно харчи спестявания, той може да загуби много в очите ви. Решете да проведете сериозен разговор – и най-вероятно ще се справите.

Лъв, седмица, пълна с важни срещи и нови интересни запознанства. Но си спестявайте нервите. Конфликтите, предизвикани заради пари или неизпълнени задължения, могат да ви разгневят особено. Помислете дали си струва да се борите за нещо, което всъщност не си заслужава.

Но в личния живот и в приятелския живот – има приятни моменти. Уикендите са благоприятни за нови запознанства, както и за отпускане от стреса.

Марс съветва да се движите повече, да отидете на дълга разходка.

Дева, благодарение на постоянството и силата на характера, ще се справите с всички въпроси и дори ще получите повече пари.

Просто не се отказвайте твърде лесно от избрания курс. Ако някой се опита да се състезава с вас, помислете какъв е проблемът.


Колкото по-близо до уикенда, толкова по-добро настроение и списъкът с успехи ще стане по-дълъг. Имате и късмет в любовта.

Като награда за цяла седмица работа отидете да пазарувате. Имате право на нещо красиво!

Везни, направете това, което се изисква от вас и късметът няма да ви остави. Някои официални въпроси тази седмица може да са много взискателни за вашето внимание и време. Бъдете конкретни и упорити – и в крайна сметка всички ще признаят, че сте прави.

Освен това си струва да се съсредоточите повече върху финансовите въпроси и да говорите деликатно с началниците за повишението.

В любовта ще станете смели и борбени. Тежко на партньора, който провежда онлайн разговори с другите, защото тогава вие сами ще търсите някой, който ви разбира по-добре.

Уикендите са особено чудесни за флирт и добри срещи.

Скорпион, Марс влияе на вашия зодиакален знак и ще ви направи много уверени и смели във всяка ситуация. Правете бизнеса си бързо, не губете време за излишни дискусии.

Някои човешки пороци обаче ще ви се сторят непоносими. Дръжте нервите си под контрол, освен ако наистина не искате да дадете на някой урок за грешките или мързела му.

Въпреки многото предизвикателства, не забравяйте да отделите време да обичате. Ще бъдете особено харесани от енергични и атлетични хора.

Уикендите са чудесни за забавление. Възползвайте се от доброто настроение на партньора си и вземете това, което искате от него.

Стрелец, можеш да забавиш малко. Бизнесът на работното място ще продължи в спокоен ритъм, колегите няма да ви подведат.

Меркурий ще ви донесе добри новини и ще се погрижи да не скучаете в свободното си време. Ще получите покана за интересна среща

Не пропускайте някой нов този уикенд: това може да е луда романтика!

Козирог, вашата усмивка и необичайни идеи ще направят така, че да не ви е нужно да скучаете, тревожите или да се оплаквате, че сте сами.

В любовта звездите ви обещават голям успех. Също така си струва малко почивка, защото на работното място се предвиждат много по-малко проблеми и неприятности.

Ако шефът ви ви предложи публична реч или презентация, тогава не позволявайте на някой по-малко способен да ви изпревари заради вашата фалшива скромност или мързел.

В свободното си време с удоволствие ще се занимавате с изкуство или ще намерите интересни курсове, в които искате да се запишете веднага.

Освен това големите покупки, за които сте решили през тези седем дни, обещават да бъдат успешни.

Водолей, седмицата обещава да бъде успешна. Ще натрупате сили, ще измислите добри идеи за семейството. Когато погледнете някои неприятности и проблеми от разстояние, се оказва, че те не са толкова големи.

У дома можете да очаквате посетители, които ще наминат за кратко и ще останат до късно вечерта. Ще бъдете оптимисти, сърдечни и ще искате да се харесате на всички, които обичате.

Риби, времето за почивка приключи и ви очакват допълнителни отговорности. Но вместо да се оплаквате, третирайте ги като инвестиция в кариерата си.

Ще покажете забележителна интелигентност и способности на преговарящ. Меркурий ще се погрижи всички усилия, вложени в кариерата, да се изплатят с лихва.

Въпреки учтивостта, няма да допуснете човек, който се представя за ваш съюзник за собствена печалба.

Уикендите са по-подходящи за запознанства и забавления, отколкото за скучни дейности като почистване или скучно пазаруване в домакинството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *