Хороскоп за утре 15 януари-ЛЪВ Успех в личен план, ВОДОЛЕЙ Укрепвайте позициите си –

ОВЕН
Действайте внимателно
Готовността ви да се включите в нова инициатива, касаеща бизнеса, служебната заетост или друга интересуваща ви дейност ще ви донесе добри резултати. Обсъждане на проблеми и намиране на решения, така ще протича деня за повечето от вас.

Четвъртък е добър за вас, но конкретна прогноза за успех в деловите среди трудно може да се направи, защото от една страна шансът ви за такъв е много силен, а от друга – става въпрос за яростни борби.

ТЕЛЕЦ
Трудности
Направете деня си по-различен ден от обичайните съботи за вас. Изпълнението на конкретна задача с хора от обкръжението ще ви помогне да спазите срокове и договорености. За голяма част от Телците трудностите в четвъртък се свързват с пречки от страна на високостоящи. Препоръчително е да не хитрувате, за да реализирате намеренията си, защото опитите ви ще са безуспешни, а не е изключено да предизвикате ярко недоволство  другата страна и да си навредите.

БЛИЗНАЦИ
Конфликтите са противопоказни
С лекота ще постигате намеренията си, доброто ви настроение ще доминира над дребните недоразумения и препятствия. Разчитайте знаците по пътя си и анализирайте случващото ви се сега. Добрият тон и разбирателството с околните е положителният подход за реализацията на вашите цели, независимо дали става въпрос за деловия сектор, обществените контакти или личните ви стремежи. Придържайте към такъв стил, и ще постигнете желаните резултати по делата си.

РАК
Поддържайте хармония в отношенията
Повечето от вас ще предпочетат да прекарат този ден у дома си и да се насладят на почивката, която отдавна очакват. Повторяемостта на определени събития в живота ви е знак, че трябва по-добре да контролирате поведението си. Раците биха могли да постигнат пълно разбирателство във взаимоотношенията с колеги и партньори, което освен спокойствие, ще им донесе и желаната реализация. Към това трябва усърдно да се стремите.

ЛЪВ
Успех в личен план
Целите ви са осъществими, стига да приемете, че може да включите в изпълнението им и други, не по-малко кадърни от вас хора. Днес не започвайте нищо ново, но обърнете повече внимание на квалификацията и информираността си. Борбата за надмощие в сферите свързани с вашите интереси не предвещава нищо добро. В повечето случаи ще завърши с провал за вас. Сполуката ще ви навести само ако сте достатъчно активни и не влизате в противоборство с вашите опоненти или съперници.

ДЕВА
Пречки от високо
Обществени и професионални задачи ще продължават да вълнуват деловите представители на знака. Работата в колектив, усвояване на нова информация, лично време и подмладяващите процедури са водещи през деня. През този четвъртък и за Девите се очертава много изразително напрежение поради пречки от влиятелни и могъщи личности. Тук явно става въпрос за по-значителни цели от делово естество. За реализацията на дневните си задачи едва ли ще се сблъсте с проблеми, които биха ви блокирали.


ВЕЗНИ
Ядовит ден
С дипломатически похвати ще излезете от деликатна ситуация, потискайки емоции и пристрастия. Дайте предимство на творческите си хрумвания, с тях по-лесно ще осъществите плановете си. Много силни ядове са характерни за Везните в четвъртък. причините най-често са свързани с проблеми от делово естество. Денят обаче не ви лишава от сполука, която обикновено е свързана с контакти, преговори, договориране или сделки. Тук успехите щ е се дължат на личен шанс и умения.

СКОРПИОН
Владейте се
Денят е чудесен за промяна във всяко едно отношение. Екипните занимания днес ще ви насърчат да разкриете повече от уменията си, и благодарение на обмислените ви действия може да подобрите финансите си. Относно нервите и напрежението, ситуацията при Скорпионите не е по-различна от тази за повечето знаци. Ако обаче се владеете, е възможно да подредите делата си по такъв начин, че да отстраните появата на дребни дрязги и противоречия, ще дадете шанс на късмета си да ви подкрепи.

СТРЕЛЕЦ
Укрепвайте взаимоотношенията си
Използвайте силата на словото, но не забравяйте, че може да нараните и хора, които с нищо не са го заслужили. С конкретни действия работете върху изпълнението на неотложните си задачи, но останете смирени и не изтъквайте на всяка цена заслугите си пред някого. Ако позволите конфликтите предизвикани поради борба за надмощие да вземат връх във взаимоотношенията с околните, денят ще е доста напрегнат.

КОЗИРОГ
Не се поддавайте на провокации
За много от вас денят ще премине в изпълнение на професионални задачи, в търсене на подходящи партньори или нова работа. Козирозите са съсредоточени върху реализацията на целите си, а възникването на ситуации, които нарушават вниманието им, силно ще ги подразнят. Хубаво и да се владеете, за да пропуснете шанса си за материален и финансов успех. Препоръката е напълно валидна и за личните взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ
Укрепвайте позициите си
Не е изключено днес да получите доста изгодно предложение, касаещо вашия бизнес. Изпълнението на служебни и партньорски ангажименти ще ви сближат с колеги и хора от обкръжението. Укрепването на личните позиции чрез разбирателство с другите, и отношениението на добронамереност е здравата позиция, върху която стъпите ли, разминаването с успеха ще е невъзможно. Опитите за диктат над околните ще ви създаде доста неприятности, а в някои случаи и грижи.

РИБИ
Запазете спокойствие
Раними сте, когато не получавате вниманието и жестовете, които вие щедро раздавате. Не унивайте. Днес е за предпочитане да решавате професионални и финансови въпроси съвместно с хората, с които споделяте общи интереси.  Представителите на Риби се движат напред много добре, и не е необходимо да излизате от собственото си вътрешно равновесие. Днес ще възникнат такива условия поради пречките, които някой не издигне пред вас. не влизайте в разправии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *