Ваня Червенкова смъкна 10 кг от снагата си за месец, но не с прочутата си диета – ето тайната ѝ (Снимки): –

Всички сме чували за чудотворната диета на Ваня Червенкова – тя дава бързи резултати и неслучайно носи името на прочутата си откривателка. Но самата г-жа Червенкова отдавна вече не спазва станалия така популярен неин режим.

 

Дамата е открила за себе си нова истина, благодарение на която сякаш живее втори живот и кара втора младост.

Пред камерата на “На Кафе”  Червенкова сподели, че е свалила рекродните 10 кг за един месец . Е, направила го е с глад, но промените при нея далеч не са само в килограмите.

Ваня Червенкова слаба

Оказва се още, че Червенкова в последната половин година е верен поддръжник на веганското хранене. За този период е имала едва 2-3 прегрешения, но като цяло е много доволна.


Ползите от веганството Червенкова вече ги изпитва и им се радва – става въпрос за цялостна регенерация на клетките, която по думите е нужна на всяка жена на нейната възраст, искаща да запази младостта и красотата.

Ваня Червенкова режим

Ваня Червенкова отслабна
Освен това Червенкова е станала и изключително сериозна във фитнес залата.

Ваня Червенкова анцуг
Въпреки това обаче е категорична – колкото и добре да изглежда човек, ако не е заобиколен с любов и приятели, няма смисъл от нищо.

Ваня Червенкова шапка
Бизнес дамата намекна, че след месец ѝ предстои и естетическа интервенция. Става въпрос за “лице назаем”, но не с Джон Траволта, както сама каза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *