Петър от Фермата отмъкна любимата на Калоян-Снимка –

Петър от „Фермата“ най-безцеремонно отмъкна Антония от най-добрия си приятел Калоян. Секссимволът на риалити предаването вече е гадже с дизайнерката от Асеновград, пише в.

„Уикенд“. Двамата са се залюбили веднага след излизането на пилота от шоуто. Те все още не афишират връзката си, но всички от обкръжението им са запознати, че са интимни.

Припомняме, че във „Фермата“ гвардеецът Калоян хлътна по Антония, гушкаше я постоянно, обгрижваше я, а тя се радваше на привилегии, когато той бе фермер на седмицата. Калоян на няколко пъти призна, че има чувства към Тони и тя му „топли сърцето“. Най-добрият му приятел Петър обаче не се впечатли от сърдечната тръпка на гвардееца и безцеремонно се залюби с асеновградчанката.

„Едва ли ще се задържат дълго заедно. Просто в момента са си удобни и консумират страстта си“, коментират от обкръжението им.


Петър в момента е разорен, без пари и със скромна заплата, защото няма много полети. Самият той си призна в шоуто, че получава мизерни пари и едва смогва да си погасява кредита. Антония пък е обгрижвана от родителите си и е глезена. Тя има собствен апартамент в столицата, шофира нов джип „Мерцедес“, не работи, но и не й се налага. В момента красивият пилот кара нейния лукс автомобил. „Идеална партия са си с Петър. Особено за момента. Както се казва – да преживее коронакризата, пък после ще му мисли“, коментират през смях бивши съфермери.

Петър си затвърди славата на мачо и разбивач на женски сърца. След влизането си във „Фермата“ авиаторът първо се задяваше с плеймейтката Жанета Осипова, после се прехвърли на победителката Хепи Ванче, „мина“ и през флирт с Даяна Ханджиева и накрая омота в мрежите си и Антония.

Във визитката си на влизане в шоуто авиаторът заяви, че е моногамен, но до момента изобщо не демонстрира такова поведение. От обкръжението на Петър предполагат, че най-вероятно щом премине кризата покрай пандемията, той отново ще започне да бройка стюардеси и други засукани красавици.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *