Хороскоп за 2021 г. за жени-Жена Риби-Приятни изненади, много късмет и положителни емоции, Жена Водолей-голям късмет –

2021 г. обещава да бъде трудна за всички представители на нежния пол. Ако обаче следвате съветите и напътствията на астролозите, ще имате голям шанс за успех във всяка област.

Астролозите препоръчват на представителите на всички зодии да спазват шест прости правила за щастлив живот. През 2021 г.

 

не бива да разчитате само на инстинктите си и шестото чувство. Много е важно да разработите план в началото на годината и да го следвате през дванадесетте месеца.

Жена Овен
Тези жени трябва да посветят началото на годината на подреждането на нещата в домовете си. Важно е да изхвърлите всички излишни боклуци и да ги поддържате чисти. Това е много важно, защото звездите и планетите могат да бъдат настроени отрицателно. Голям успех очаква онези, които търсят сродна душа. Заклинания и церемонии за щастлив брак ще помогнат на самотните Овни и тези, които чакат предложение за брак от своята сродна душа.

Жена Телец
Началото на годината за Телец ще бъде най-благоприятното време. Жените от този знак ще успеят в работата и бизнеса, ще намерят ново хоби. От края на пролетта ще трябва да се борите с лошия късмет. В този Телец ще помогнат три магически начина и малко оптимизъм. Не е нужно да се настройвате на негативна вълна. През лятото си струва да се съсредоточите върху работата и да не харчите много пари. Към есента ситуацията ще се промени към по-добро. По-добре е да планирате ваканция през септември или октомври.

Жена Близнаци
Близнаците имат период на големи успехи в любовната сфера и сферата на общуването като цяло. 2021 е времето на успешните запознанства. Това ще бъде годината, в която много Близнаци най-накрая ще могат да се отърват от токсичните женски нагласи, които им пречат да станат щастливи. Това е време на освобождение и позитивни мисли. Експертите вярват, че животът на представителите на този знак ще се промени драстично през 2021 година.

Жена Рак
Началото на годината ще бъде много трудно поради кардинална промяна в енергетиката на звездите и планетите. До февруари Раковете трябва да помнят петте източника на женска енергия и късмет. Също така ще бъде полезно да се съсредоточите върху домакинските задължения, да отделите повече време и внимание на децата, втората половина, роднините. От началото на пролетта до края на годината можете и дори трябва да влезете в режим на активност. В бизнеса и на работното място ще е необходимо да проявите повече инициатива.

Жена Лъв
Жените от този знак трябва да се стремят към спокойствие през 2021 година. Всяко нервно напрежение, всяка умора ще повлияят негативно на настроението, здравето и късмета. Представителите на този знак са включени в списъка на най-недостъпните жени. Струва си да промените това малко през 2021 година. Мъжете ще искат да търсят любовта на Лъвовете, но никой няма да си блъска главите в затворена врата. Астролозите съветват да се замени недостъпността с мистерия. Що се отнася до финансовия сектор, почти цялата година ще бъде стабилна и благоприятна за Лвов.


Жена Дева
Девите имат време на големи успехи в работата и бизнеса, особено ако професията е свързана с продажби. Тези жени трябва да бъдат по-упорити и силни в усилията си да повишат доходите си. В любовта звездите няма да са толкова благосклонни. Стайни талисмански растения ще помогнат да се намери мъж и да се привлече женския късмет. По-добре е да правите скъпи покупки в самото начало на годината, в края на август и в началото на септември.

Жена Везни
Астролозите съветват Везните през 2021 г. да се съсредоточат върху привличането на щастие в къщата. В това отношение ще бъдат полезни седем ежедневни трика. Домашната енергия ще бъде най-важна, защото у дома ще трябва да си почивате, да прекарвате повече време с любимия човек, деца, роднини. Много късмет очаква самотни Везни. Търсенето им за сродна душа вероятно ще бъде увенчано с успех, но не и през зимата. Най-добре е да търсите мъж през лятото.

Жена Скорпион
Скорпионите очакват приятни непланирани промени в живота си. Звездите ще помогнат на тези жени да намерят щастие. За да го държите близо, ще трябва да отделите доста време и усилия. Това е особено вярно в сферата на любовта. Силните конспирации от съперник ще помогнат на Скорпионите да избегнат ненужни сблъсъци и кавги с други жени. Освен това астролозите силно препоръчват да не карате мъжа си да се чувства виновен и засрамен. По-добре да не го провокирате към ревност.

Жена Стрелец
Астролозите съветват Стрелец да започне годината, като реши най-важните финансови и работни проблеми. От април можете да уреждате любовни приключения и да търсите сродна душа. Женските конспирации за привлекателност ще помогнат на Стрелеца да увеличи значително шансовете в тази област. Всеки, който има връзка или е женен, трябва да прекарва възможно най-много време с любимия човек и децата. Големи успехи очакват Стрелцов в творческото поле.

Жена Козирог
2021 е идеалното време за промени в работата, творчески пробиви и популяризиране на нови идеи в работата и в бизнеса. Можете да поемате нови неща, да се стремите да спечелите висока позиция. Козирозите са сред най-могъщите жени в зодиакалния знак. Това означава, че е лесно за тях да преодолеят всякакви препятствия. 2021 г. ще бъде тяхното време. Не можете да се върнете и да се откажете. Трябва да се ориентирате, независимо от цената. Мотото на всички Козирози е “Само напред!”

Жена Водолей
Жените от този знак ще имат голям късмет в областта на любовта. Особено внимание трябва да се обърне на финансовата насока, защото тук успехът ще бъде променлив. Славянските амулети ще помогнат за избягване на конфликти, ще привлекат повече здраве и късмет и ще предотвратят злото око. Водолеите от нежния пол трябва да проявяват предпазливост възможно най-често. Възможна е измама, поради която можете да загубите много пари. Астролозите съветват да правите скъпи покупки през лятото и началото на зимата.

Жена Риби
Има шест дупки, през които може да тече енергия. В самото начало на 2021 г. е по-добре Рибите да закърпят тези дупки, в противен случай те няма да имат достатъчно сила за нищо. През пролетта Рибите ще имат приятни изненади, много късмет и положителни емоции. През лятото е по-добре да оценявате разумно възможностите си и да не рискувате. През есента и зимата астролозите препоръчват да се противопоставят на изкушенията и да отделят повече време за борба със съмненията и негативизма. Също така си струва да се борим с импулсивността тази година. Не трябва да предприемате необмислени стъпки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *