ТАРО прогнозата на Анжела Пърл за декември: ТЕЛЕЦ, заслужена награда! БЛИЗНАЦИ, нови успехи! ЛЪВ, проблемите приключват! –

Овен

Началото на декември за Овните ще започне активно и донякъде хаотично. Според Арканата „Колелото на съдбата“, непредвидените събития могат да разстроят нещата, така че Овенът трябва да има предвид резервен план. Това ще бъде отличен изход от тази ситуация. В средата на декември може да изглежда, че ситуацията е критична и Овенът ще трябва да положи усилия, за да се справи с възникващите проблеми . Съветът на картата е да свършите работата по грешките и да намерите източника на проблема, за да го отстраните. Краят на декември ще бъде изпълнен с положителни събития, което означава, че Овенът може да не се притеснява за резултата от нещата, които са започнали. Според тази Аркана е важно да се придържате към избрания план и да не се отклонявате от пътя, тогава няма да има разочарования.

Телец

От първите дни на декември Телецът ще трябва да вземе важни решения, които могат да бъдат свързани както с бизнес, така и с личен живот.

 

С картата „Влюбените“ е важно да разберете, че прибързаните решения са неприемливи, затова, преди да оставите миналото зад гърба си, трябва да претеглите всички плюсове и минуси. С правилните действия Телецът ще може да достигне ново ниво и да стане по-щастлив. След 10 декември Телецът ще може да се справи с проблемите на кариерното израстване, да заеме позиция на интерес и да  подобри финансовото си състояние. Съветът на картата е да действате разумно и да не правите прибързани заключения, които могат да предизвикат разногласия с околната среда и да развалят репутацията ви. Телецът ще може да получи заслужена награда, както и да си вземе почивка, за да попълни енергийните си запаси. Картата посочва и благоприятно време за реализиране на смели идеи, което ще получи допълнителен тласък за развитие през новата година. В края на месеца Телецът ще може да положи основите за бъдещи победи.

Близнаци

Арканата „Влюбените“ в оформлението винаги предупреждава, че човек трябва да направи избор, който може да се отнася до всяка област от живота. За Близнаци тази карта означава необходимост от приемане на предстоящите промени и за това трябва да предприемете решителна стъпка, оставяйки миналото зад себе си. Това е единственият начин за развитие и достигане на нови върхове. От 15 декември Близнаците ще могат да сложат край на труден въпрос, да прекъснат комуникацията с хора, които вече са изиграли роля в живота си. Пробив очаква в края на месеца Близнаци. Те ще могат бързо да завършат бизнеса си и да преминат към новата 2021 година без дългове и опашки. С тази карта е важно да изключите отлагането и да повярвате в себе си. Арканата също обещава нови успехи, което означава, че Близнаците ще могат да започнат нов бизнес или да се издигнат на друго ниво на успех.

Рак

В оформлението картата „Императрицата“ обещава приятни перспективи за началото на месеца. С тази карта Раците чакат нещо ново, но събитията ще се развиват постепенно. В тази връзка е важно да се откажете от суматохата, за да премахнете проблемите и грешките. Освен това Арканата говори за късмет в личния си живот и  изпълнение на заветните желания. За влюбените той може да обещае щастлив брак или дългоочаквано попълване на семейството. В средата на декември ще се избавите от непредвидени трудности и ще се справите с всякакви трудни случаи. Краят на декември ще бъде натоварено и активно време, когато за Раците е важно да използват не само логика, но и интуиция, както и находчивост. Ще бъде възможно да се справите с всеки бизнес, ако се доверите и изберете пътя на най-малкото съпротивление. Късметът ще се усмихне, дори ако средата обезкуражава подобни стъпки.

Лъв

Картата “Светът” обещава на Лъв приятно начало на декември. С тази карта проблемите приключват, а напред е пътека, пълна с победи и нови успехи. Съветът на картата е да следите отблизо събитията, за да забележите навреме признаците на съдбата , които ще помогнат за кратко време да стигнете до заветната цел. В средата на месеца Лъвовете ще могат да поемат контрола върху обстоятелствата, ако показват най-добрите черти на характера си. Успехът няма да бъде труден, ако Лъвовете могат да избегнат конфликт и да не се поставят над околната среда. Съветът на картата е да бъдете над тези, които се опитват да навредят, но също така не забравяйте за тяхната защита. Освен това могат да възникнат неприятности и колебания поради страха да направят крачка към непознатото и Лъв ще трябва да се справи със страха, доверявайки се на вътрешния им инстинкт.

Дева


Арканата „Колелото на съдбата“ описва повратна точка, когато Девите се сбогуват с друг етап от живота и преминават към нов. Този преход не винаги е пълен без сътресения, обаче, Девите трябва да помнят, че животът не стои неподвижен и в бъдеще ги очакват нови победи и добри промени. миналото е готово да бъде изоставено и трябва да бъде освободено. До средата на месеца промените ще избухнат в живота на Девите и колкото по-малко им се съпротивлявате, толкова по-малко проблеми ще се образуват. С решителност и упоритост Девите ще могат да сложат край на най-трудните случаи, да подобрят репутацията си и да завършат 2020 г. на вълна от успех.

Везни

Според картата “Справедливостта” декември ще започне за Везните с не особено приятна нотка. Ще трябва да поправим грешките, които предотвратяват нови победи. Освен това картата предупреждава, че трябва да играете честно играта, в противен случай скоро ще трябва да спрете отново, за да работите върху грешки. След 10-ти Везните трябва да забавят, за да избегнат грешки. Арканата посочва необходимостта да се овладеят емоциите и да се изостави бързината под каквато и да е форма, така че тя да не стане причина за неприятности и дори проблеми. Интуитивно, Везните ще могат да разберат, когато дойде моментът за решителен скок напред. В края на месеца може да искате да отложите нещата за неопределено време и да си позволите да се отпуснете, но тази тактика ще бъде погрешна. Съветът на картата е да отидете до края, а не да се отдадете на моментни капризи. През новата година ще може да се отпуснете, но засега е важно да се заемете с приключването на планираните дела, за да не ги отложите за 2021 година.

Скорпион

Картата “Влюбените” – карта с отговорен избор. Възможно е в началото на месеца Скорпионите да трябва да жертват малко, за да постигнат повече, което означава, че волевите решения ще трябва да се вземат незабавно. Скорпионите ще се сблъскат с временни затруднения, най-вероятно свързани с липсата на решение. Съветът на картата е да не се двоумите и да сложите край на нещата, които вече няма да играят важна роля в живота. В края на месеца, картата обещава възможност да се положат основите за бъдещи победи. След свършената работа Скорпионите ще могат да си починат и да се  възстановят , а през новата година ще започнат да прилагат своите планове на практика.

Стрелец

В началото на декември, съдейки по картата “Влюбените”, Стрелец ще стои на разклона на пътя, решавайки в коя посока да тръгне по-нататък. Според тази Аркана е важно да вземате независими решения и да избирате със сърцето си, защото ще трябва да преминете пътя сами, а направеното не може да бъде отменено или повторено. След 15 декември животът на Стрелец ще се промени драстично. Съветът на картата е да не се противопоставяте на промените и безопасно да затваряте вратите на миналото. Според тази карта е важно Стрелците да разберат, че през новата година не е нужно да вземете със себе си всичко, което вече е остаряло. Картата говори за възможен успех само ако Стрелецът намери сили да продължи напред, без да се придържа към ехото от миналото .

Козирог

Важно е Козирозите в началото на декември да разберат, че се движат в правилната посока. Положителната Аркана “Императрицата” показва растеж и развитие, което е добър знак за всеки предприет бизнес. Съветът на картата е да оставите събитията да се развият и да не се опитвате да ускорите времето. Това ще помогне да се избегнат досадни грешки. За Козирозите ще бъде по-лесно да постигнат успех, ако действат не само с доказани методи, но и могат да намерят творчески подход за изпълнение на задълженията си. Честността, отговорността и независимостта ще доведат Козирозите до нови върхове. Картата описва ситуация, в която съдбата сякаш предлага на Козирозите да отработят минали грехове. Благодарение на подобна пауза можете да отделите време и внимателно да се справите с възникналото зацепване. Само тогава Козирозите ще могат да продължат пътя си към нови победи, които ги очакват още в началото на 2021 година.

Водолей

Картата “Справедливостта” казва на Водолея да действа честно, за да не се сблъска с проблеми в края на месеца. Според тази Аркана Водолеят не трябва да забравя, че всяко действие се отразява в бъдещето, което означава, че може да доведе както до успехи, така и до поражения. Съветът на тази карта е да спрете да бързате, дори ако изглежда, че трябва да ускорите. Важно е да преминете такъв тест за сила с чест, за да изключите неприятностите в бъдеще. В последните дни на декември Водолеите ще трябва да погледнат назад, за да разберат какво точно са пропуснали. Подобни тактики ще ви помогнат да излезете от трудна ситуация и да сложите край на важен въпрос навреме.

Риба

Арканата „Императрицата“ посочва на Рибите, че началото на декември ще бъде спокойно време, когато можете да правите нещата с увереност, че те ще завършат с успех. С тази карта е важно за Рибите да помнят, че бързането ще бъде разрушително, поради което е толкова важно да оставите събитията да се развият. Съветът на картата е да не се отдавате на емоции и да привличате успех със силата на мисълта. В навечерието на новата година, Рибите могат просто да изчезнат и липсата на жизнена енергия може да предизвика безпокойство, че планираните дела няма да приключат навреме. Съветът на картата е да направите почивка, за да попълните издръжливостта си и да направите последната стъпка, която ви отделя от победата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *