Ето вълшебната бабешка рецепта, с която Гала се лекува от COVID-19

Вчера осъмнахме с новината, че водещата на „На кафе“, Гала , е с коронавирус . Любимото лице от екрана за момента се чувства добре и дори днес води емблематичното си предаване по доста нестандартен начин.

Макар и под карантина днес „На кафе“ започна на живо, но за първи път в историята на сутрешното развлекателно предаване всичко се случва по скайп и всеки от водещите е у дома.

Гала болна

БЛИЦ припомня, че все пак блондинката не води за сефте от дома си.

През 2017 година тя и половинката й Стефан, водеха предаването от леглото си, а Гала дори имитираше Виктория Бекъм, повдигайки палаво краче в пижама.Водещата разкри и една бабина рецепта , която пие, за да пребори коварната болест.


 

„Имам все още вкус, не ям скариди, а залагам на прашец с мед и джинджифил“, призна тя и добави, че все пак пие и множество лекарства. Всички около мен се чувстват добре, успокои останалите панелисти блондинката. „Всички ме плашат, че след 5-ия ден симптомите се влошават, а положението постоянно се мени. Засега симптомите при мен са едни и същи, а най-много ме измъчва главоболието. Имам грипоподобна симптоматика и болки в цялото тяло и мускулите“, добави водещата.

На кафе на живо

Всички панелисти й пожелаха бързо оздравяване, а при тези им думи до Гала изникна любимият й Стефан, който усмихнато помаха на камерата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *