Генка Шикерова с брутални разкрития за далаверата Covid и какво трябва да пием веднага, за да се спасим!

Генка Шикерова направи поразяващи разкрития за Covid-19, видя Магазина за Новини!

Разследващата журналистка Генка Шикерова, която работеше заедно с покойния Милен Цветков в предаването „Алтернативата“, направи брутални разкрития за далаверата, наречена Covid-19. И огромния риск за живота, който можем да преодолеем лесно, но никой не ни го казва.

Оказа се, че държавата печели цифром и словом над 350 000 лева ежедневно от тестовете за коронавирус, които вървят на цена от 90 до 150-160 лева.

Страшната истина е, че хората се изследват за вирус, а в Италия отдавна разбраха, че това не е вирус, а бактерия. Бактерия, която представлява сериозен риск за живота, ако не се вземат нужните мерки навреме. Те са простички и лесни, но никой не си прави труда да ни го каже.

„Италия, където беше ад през пролетта, победи коронавируса, когато започнаха да лекуват хората именно от тази бактерия. Оказа се, че това е една вътрешно-съдова коагулация или тромбоза. А лечението се състои в приема на антикоагуланти, антибиотици и противовъзпалителни лекарства.


На първо място обаче е АСПИРИНЪТ!!!

И това го обявиха италиански лекари след аутопсии на пациенти. Тези лекари доказаха, че респираторите, които масово се използват при лечението на тежко болните пациенти, не само не помагат – те са изключително опасни и противопоказни“, казва журналистката.

Именно по тази причина и наличието на бактерията, СЗО премахва твърдението за глобалната пандемия. В разкритието на Генка Шикерова се дават точните указания за това какво трябва да направим, ако почувстваме неразположение.

Вместо да хукваме да си правим тестове, 99,9 процента от които излизат положителни, трябва веднага да приемем аспирин от 100 mg. Взимаме парацетамол или апронакс – това са лекарствата, които здравното министерство в Италия разпорежда да се изписва на пациентите.

И резултатът не закъснява – хората започват да оздравяват, а само в рамките на един ден са освободени и изпратени по къщите си 14 000 пациенти.

Запомнете тази информация и я предайте на близките и познатите си, защото тя е в състояние да спаси живот! И бъдете здрави!

Източник: Портал 21

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *