Тест за интуицията: кой от тези хора няма деца?

Тест за интуицията – кой според вас няма деца?

Интуиция – способността да разберете какво се случва моментално и извън съзнателния контрол. Често хората я възприемат като истински дар от природата. Психолозите обясняват интуицията като високо ниво на внимание към нещата.

Не се страхувате да тествате интуицията и вниманието си? Нека проверим това с обикновен тест!

Пред вас имате картина на 4 души, работещи в различни сфери. Разгледайте ги внимателно и кажете кой според вас няма деца.

Номер 1 – мъж в спортен костюм
Това е мъж с атлетично тяло и спортен костюм. Може би е треньор, но се виждат торбички под очите му. Вероятно той е облечен в спортен костюм, защото е удобно да се разхожда с детето, а в раницата носи неща за детето.


Номер 2 – бизнесмен
Този мъж в изключително елегантен костюм има респектиращ външен вид. Но изглежда уморен и все още е с дъвка в косата. Вероятно детето я е залепило там.

Номер 3 – бизнесдама
Това е истинска бизнесдама, която отдавна не е имала спокоен ден. Тя работи ден и нощ заради лудия си работен график. Може би проблемите са били провокирани от детето или шефът изисква твърде много.

Номер 4 – красива жена на високи токчета и къса рокля
Атрактивна и красива жена, има добре поддържан външен вид. Тя носи голяма чанта. Може би там е храната на бебето и тя крие торбичките под очите си под очилата. Обърнете внимание на чантата, тя е надраскана с химикалка.

Готови ли сте?

Правилният отговор е номер 3! Жена, която е отдадена на работата си и не показва признаци на майчинство.

Споделете този тест за интуицията с приятелите си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *