Те са най-специалните в зодиака: родените на границата между две зодии не се побират в тесните рамки –

Едва ли има човек, който да не знае под кой знак на Зодиака е роден, дори да не се интересува от астрология. Периодът, в който сме се появили на бял свят, оказва влияние на характера ни, категорични са астролозите.

 

Но дали това важи в същата сила за хората, родени в периода, когато Слънцето е на път от знак към знак? Оказва се, че те излизат извън общоприетите рамки, сред тях има много необикновени личности , които притежават редица скрити таланти. Ето какви сте, ако сте родени на границата между два зодиакални знака :
родени на границата между две зодии

Пик на въображението и мистерията 16-22 януари (Козирог – Водолей)

В резултат на комбинирането на стабилността на Козирога и неповторимостта на Водолея, вие ще имате уникална личност. Периодът от 16-22 януари е “пик на мистерията и въображението”. С хората, родени тези дни, няма да се отегчите. Външно екстравагантни и спокойни, дълбоко в душата им бушува ураган от емоциии. Надарени са с богато въображение и ярки мечти. Щастието могат да познаят в творчеството. Те могат да имат трудности при поддържането на лични взаимоотношения. Като правило, всичките им планове са успешни, защото “двигателят” в начинанията са високите им стандарти и усърдие.

 

Пик на чувствителността 15-21 февруари (Водолей – Риби)

В “пика на чувствителността” се раждат хора, които са взели енергията на старомодния Водолей и мечтателните Риби. За хората, родени в периода 15-21 февруари, са присъщи: приятелско настроение, артистичност, духовност, мъдрост и спокойствие. В допълнение, те са оригинални личности, които се посещават от визионерски идеи. Притежават мощна интелигентност, но могат да покажат и липса на независимост, дори непрактичност. Предпочитат философски идеали и духовни въпроси пред сивото ежедневие. Това обяснява тяхната периодична разсеяност. Не трябва да им се сърдите, те просто са вманиачени в идеята да превърнат света в по-добро място.

Пикът на успеха 17-23 март (Риби-Овен)

Родените в „Пика на успеха“ заемат енергия от чувствителните, мечтателни Риби и от пламенните, решителни Овен. В техния характер импулсивността се “смесва” с мечтите. Щастливци! Не на всеки е позволено хем да се отдаде на мечтите си, хем да ги изпълни успешно. Лидери, способни и на състрадание към другите. Поставят високи цели и мотивират другите да ги постигнат. Хората, родени в периода 17-23 март, могат да станат успешни, ако успеят да използват двете страни на личността си, по-специално: за да изпълнят мечтите на Рибите, ще са им необходими уменията на Овена.

Пикът на силата 16-22 април (Овен-Телец)

Родените лидери се появяват на границата на знаците на Овен и Телец, като се характеризират с кураж и авторитет. Комбинацията от енергията на тези знаци е взаимоизгодна – импулсивността на Овен помага в пътя към целта, а практичността на Телеца осигурява решение на проблемите по пътя. Родените в този период не се интересуват от желанията и мнението на другите. Понякога това е полезно, но е препоръчително да намерите баланс, да заглушите естествената си агресия и да зачитате чувствата на другите с уважение.

Пик на енергията 17-23 май (Телец-Близнаци)

За хората, родени в пика на енергията, са характерни физическата сила и издръжливост, включително и психологическа. Благодарение на тези качества те могат да намерят подход към хората, адаптирайки се към тях. Когато си поставят цел, те се стремят към нея, без да се отклоняват от пътя. Те не трябва да носят прекомерна тежест, време е да се научат да се грижат за себе си. Хубаво е да се научат как да се разбират с хората и да чуват другите. Това е техният път към успеха.


Пик на магията 17-23 юни (Близнаци-Рак)

Невероятни хора се раждат в пика на магията. Имат вдъхновяваща природа, която се характеризира с лоялност, веселие, грижа, любопитство и чувствителност. Успоредно с това те са склонни към прекомерна емоционалност, депресия и егоизъм. Комбинацията от свежата и бърза енергия на Близнаците с по-бавната и замислена природа на Рака е печеливша. Резултатът е ярка личност. Липсата на любов ги води до депрпесия, те стават капризни и затова трябва да обичат някого, това е жизненоважна необходимост за тях.

Пик на противоречията 19-25 юли (Рак-Лъв)

Противоречията в характера на хората, родени в периода 19-25 юли, са причинени от качествата на знаците „срещнати на кръстопът” – уязвимостта на Рака и смелостта на Лъва. Животът на тези хора често се свързва с екстремни възходи и падения. Отличават се със страст, веселие и склонност към креативност, но могат да бъдат непоследователни и да клонят към избухвания. За тях доброволческият труд ще помогне, помагайки на другите, те могат да намерят баланса и да прехвърлят вниманието си от собствената личност към някого или нещо друго. В живота им може да има любов и силни връзки. За да направят това, те трябва да намерят баланса между своите крайности.

Пик на разлома 19-25 август (Лъв-Дева)

На пръв поглед „пикът на разлома“ може да изглежда страшен. Тези личности съчетават в себе си противоположни елементи от земния знак Дева и огнения Лъв. На тези хора са присъщи страст и упорита работа. Лъвовете са любящи и естествени лидери. Девите се отличават с упорита работа, ориентация към детайла и преданост. Трудно е да се предвиди какъв път на развитие ще поеме човек, роден роден на кръстопътя на такива различни знаци.

Пик на красотата 19-25 септември (Дева – Везни)

В пика на красотата се раждат хора, красиви всякак, включително притежаващи и вътрешна красота. Те се характеризират с мир и баланс. Обикновено са уверени в правилността на решенията си. Във връзките с противоположния пол те показват практичост, известно скъперничество и пестеливост в отношенията. Но в същото време те са романтично настроени, благосклонно приемат ухажване и комплименти. Това са родени дипломат с аналитичен ум, които знаят как да намерят подход към представители на различни социални слоеве. Въпреки това, те не могат да постигнат целта си, ако проявят другите си качества – нежелание за промяна и мързел.

Пик на драмата и критиката 19-25 октомври (Везни-Скорпион)

Родените между 19 и 25 октомври са управлявани от Венера и Плутон, които са страстни планети. Благодарение на своите покровители, Везните-Скорпиони имат невероятна привлекателност и сексуалност. Обикновено те са много красиви хора. Нуждаят се от публични дейности, в противен случай ще бъдат потиснати и затворени. Преследвайки своята кариера, те без усилие достигат висоти и стават популярни. Упоритостта и изразените лидерски качества са присъщи за тези хора, които трябва да се опитват да не попадат под властта на собствената си арогантност.

Пик на революцията от 18-24 ноември (Скорпион-Стрелец)

Тези хора са претоварени с бунтарска енергия и сила. Те живеят “по заповед на” Плутон, Марс и Юпитер. Тези енергични, безстрашни индивиди са в състояние свободно да изразяват мнението си и без страх да отидат към своите цели. Повечето от техните планове ще успеят, ако успеят да се справят с тази енергия и да я насочат към продуктивна посока. Те винаги трябва да са заети с нещо. Трудно ще намерите по-добри приятели от тези весели, лоялни, щедри, силни личности с добро чувство за хумор. Просто не се опитвайте да нарушавате тяхната свобода. С овладяването на агресията си, хората, родени в пика на революцията, могат да станат душа на всяка компания.

Пик на пророчеството 18-24 декември (Стрелец-Козирог)

Хората, родени в пика на пророчеството, се характеризират с висока духовност и желание да променят света. Те съчетават добре енергиите на двата съседни знака – усърдието и практичността на Козирога с безстрашието и оптимизма на Стрелеца. В резултат на това мечтаят за високи цели и след това успешно ги достигат. Мобилни и комуникативни, те обичат да прекарват времето си в пътуване по света. Въпреки успешния напредък по кариерна стълбица, те не са фиксирани върху кариерата. Трябва да усещат, че са дошли на този свят с някаква цел, за тях е важно да се убедят в собственото си значение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *