Картофена диета лекува стомаха и топи килограми (за 3 дни -3 килограма)

Началото на есента е време, когато проблемите със стомаха се обострят, или появяват изневиделица, без да ги е имало преди

stomaha
Случва се от време на време да имаме проблеми със стомаха. Хубаво е сме наясно с някои симптоми. Добре е и да пазим диета от време на време, за да си спестим болките и за да се предпазим от нежелани усложнения.

Почти всеки обича картофи – този толкова вкусен и питателен зеленчук. Но, освен за удоволствие, можем да ползваме картофите и за отслабване. Можем да ги използваме и като грижа за здравето. Картофите са благодатни за хората, които имат проблеми със стомаха.

kartofi

Спокойно можем да кажем, че картофената диета е вкусна и подхранваща. Тя е лесна и необременяваща. И продължава само три дни – така, както е редно за всяка монодиета.

Картофена диета за отслабване и като балсам за стомаха

Защо точно сега ви даваме тази рецепта?

kartofena-dieta


Първо защото пишещата тези редове приложи диетата и се увери в ползата ѝ. Причина беше не суетата, а сериозни проблеми със стомаха след прием на съмнителна готова храна. Два дни ядох само печени картофи и печени ябълки с канела. На третия ден най-после успях да изляза от тоалетната. Картофите се пекат само с вода. Може да ги печете заедно с ябълките. Зелените, нарязани на шайби ябълки, се добавят 7-8 минути преди да са готови картофите. Ако искате ябълките като десерт, печете ги отделно с малко орехи и канела.

Яде се два пъти на ден – на обед и към 18 часа. През останалото време пиех само чай от лайка.

Картофена диета за отслабване

Освен здрави, трябва да бъдем и красиви. Картофите могат да ни осигурят и двете. Сега е времето да направите нещо добро за фигурата си.

vadene-na-kartofi

Събирането на реколтата от картофи е най-подходящият период за провеждане на картофената диета. По това време картофите имат най-висока хранителна стойност.

Картофената диета е абсолютно лесна, защото картофите са питателни и имат много растителни протеини. Киселото мляко има благоприятен ефект върху храносмилането и също е богато на протеини.

Първи ден

Закуска: 1 варен картоф без сол, 200 мл нискомаслено кисело мляко.

Обяд: Два печени картофа (може да се сложи съвсем малко сол), една краставица, полята с кисело мляко и чаша зелен чай без захар.

Вечеря: 2 чаши нискомаслено кисело мляко.

Втори ден

Закуска: 1 варен картоф и 200 мл кисело мляко.

Обяд: 2 печени картофа и шепа салата от зеле и моркови, подправена само с лимон

Вечеря: 1 варен картоф без сол, 200 мл нискомаслено кисело мляко.

Трети ден

Закуска: 2 варени картофа без сол.

Обяд: 2 варени картофа без сол, 200 мл нискомаслено кисело мляко.

Вечеря: 200 мл кисело мляко и краставица.

През цялото време се пие зелен чай и вода. Колкото повече вода – толкова по-добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *