Мъжът на Кали със съсипващи подробности за съжителството им: тотално срина имиджа ѝ на жертва –

Преди броени дни фолк-дивата Кали даде прочувствено интервю пред “Папараци”, с което спечели симпатиите на зрителите и се представи като жертва на бившия мъж в живота ѝ и баща на детето ѝ. Певицата призна, че с бащата на третия й син, Влади, са се разделили изключително тежко.

Кали дори обвини бившия си в психически тормоз , а той я изкара неверница.

Изпълнителката дори съобщи за заплашителни съобщения след края на отношенията им. Вместо по телевизии, нараненият любовник реши да проговори пред фейсбук страницата “Поп-фолк News”. Там той разказа неговата версия за раздялата с певицата и извади на показ любопитни подробности от съжителството си с пайнерката.

“Искам да кажа, че не желая да плюя по майката на детето ми, на принципа съм добро или нищо за нея, но тук трябва да свърши всичко, защото нямам хубави спомени от съжителството с нея ще ви кажа истината по темите, който тя засегна с няколко изречения. За всичко си има причини, никой не нарича най-голямата си любов с определението к*рва ако тя не е доказала, че е такава, а аз имам много примери за това.

Кали и Влади

Интервюто в “Папраци”, според мен, е платен и нагласен репортаж изцяло в нейна полза, защото те знаят от миналата година, че Кали ме заряза заради 15 години по-младия от нея Анастас от Асеновград, според нея самата: високоителигентен младеж с кола за 200 бона, която блъснал и веднага си купил друга такава, плащал сметки в заведенията по 5000 лв. с широк замах и хвърлял големи бакшиши, също така бил много уважаван по тази причина по кръчми и дискотеки .

Фолкпевица с високи очаквания и най-вече приоритети. Тъй като нейните отношения с младежа започнали година преди раздялата ни, тя стана непоносима вкъщи, постоянно сърдита, недоволна, обидите и упреците от устата и не спираха за минута, всяка вечер се прибирах с хапче за успокояване на нерви, готов за поредната доза негативи и обиди, мразеше ме и търсеше начин да се раздели с мен, но се оказах доста жилав.

Кали със сина и мъжа си

Да се върна на вариантите за интервю при нея.

Вариант 1: Снимат я с Анастас как се натискат по сепарета на дискотеките до 9 am или излизайки от хотел или домът и в който живеят трите и деца и цялото общество я сочи с пръст и отново я наричат с определението К….


 

Вариант 2: Излиза и прави това интервю и с изписани крила на ангел излиза от ситуацията, като мъченик, изтормозена и жертва на домашно насилие, какъвто всъщност бях аз. Рано или късно ще трябва пак да я покажат с поредния ако не продължи да се крие умело, тъй като най-вероятно родителите му едва ли ще приемат снахата с богат опит с широко отворени обятия или се срамува от застаряващата си изгора.

Сметките за хляб и сол може да не съм плащал, но съм похарчил над 100 000 за коли, които сменяше всяка година, за почивки, за продукция и всичко друго, което е пожелала и съм го правил с много любов, а думата БЛАГОДАРЯ в нейния речник не съществуваше!
Само упреци, обиди и унижения, ежедневно, тя приписва всички нейни негативни качества на мен.

Кали Певица

Кали е изключително ревнива и неблагодарна жена. Аз бях малтретираният във връзката ни всеки ден, а не тя.
Обидите, упреците и униженията бяха ежедневие, тя се храни със скандалите, който са неизбежна част от нейното ежедневие, аз бях буфера в дома, който убиваше всеки един ден, по този начин щадеше останалите членове на семейството си. Обвиняваше ме, че й изневерявам с всякакви жени, който не само не познавах, а и не знаех за съществуването им, а всъщност тя го е правила. Кали има връзка с Анастас по сведения на негови приятели отдавна, тя се познава от почти 3 години с него и е хвърлял доста бакшиши по певицата, докато успее да я пребори в леглото си.

 

Съжителството с Кали ми струва над 200 000, за последните 5-6 години, купил съм и 6 коли за този период и последната, която кара към днешна дата, е също закупена от мен, за което мога да докажа с банково извлечение. Спрях да плащам сметките за домакинствана на нейния апартамент и този на майка й, когато тя влезе във “ВИП Брадър”, защото майка й ме изгони от дома на Кали с 6 месечното ни бебе в деня на влизането й, за което се грижих сам докато тя беше в къщата.

 

Ако кажа цялата истина, колкото и да нарича себе си широкоскроена няма да си покаже носа извън дома… много дълго време. За тези 2 х 5000 лв, които спомена.. дори не си спомням, но всичко което съм похарчил за безумни покупки покрай нея съм го правил с много любов! За съжаление не успях да и помогна с психическия й проблем, никой от роднините и не застана до мен.
Исках да я науча и да променя само едно нещо в нея, да мисли за последствията от действията си и да не прави прибързани грешки, но уви. Нека бъде щастлива! Едва ли съществува мъж, който да отговаря на изискванията и за пълно щастие”, завършва изповедта си нараненият мъж на Кали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *