Дълги години страдах от високо кръвно и пиех 4 вида лекарства, докато не си направих свое собствено – от билки –

Днес ще ви разкажем как се излекувах от шипове и високо кръвно
Шиповете са костно-ставни израстъци, които често се появяват още в млада и средна възраст.
Лечението им по-скоро се характеризира с овладяване на болката, която предизвикват. При по-напреднали случаи на заболяването се прилага и оперативна намеса.
Все още пък няма лекарство, което да ви избави завинаги от страданията покрай високото кръвно налягане. Почитателите на природната медицина обаче твърдят друго.

Мита Николова (75 г.) от с. Реселец (Плевенско) разказва:
Дълги години страдах от високо кръвно. Пиех 4 вида лекарства. Видях билкова рецепта на проф. Мермерски, която гарантираше успешно избавление. Добавих малко и от една друга идея и си направих собствено лекарство. Пих го от 25 май до 20 август 2011 г. и оттогава досега нямам никакъв проблем с кръвното.
Ето какви са съставките на чудната комбинация:
Смесват се 400 г белен чесън с 3 обелени и изчистени от семките лимона. Всичко това минава през машина за мелене на месо или през миксер. Слага се в тъмна бутилка и се запечатва отгоре с фолио. После се оставя на тъмно и студено място да престои 24 дни. На 25-я ден вече е годно за употреба.


В чаена чаша се слагат 2 с. л. кисело мляко, към него се прибавя 1 ч. л. от сместа, ½ л. канела, 1 л. мед и 10-15 капки клеева тинктура и се пие преди лягане.
Сутрин се приема същата комбинация, но без да добавяме чесъна и лимоните.
Още в първата седмица горната граница на кръвното ми налягане падна от 200 на 100. Откакто спрях да приемам лекарството и до днес, то е с показатели 130 на 70. Вече не ме болят нито бъбреците, нито сърцето.
Досега съм дала рецептата на повече от 1800 човека и негативни отзиви не съм получила.

Шиповете си излекувах с друга, също много ефикасна рецепта: Размесва се 1 глава лук. Взема се от нея най-дебелата люспа, върху която се слагат 5-6 капки катран и се налага на единия крак на петата. И така се спи. На сутринта се маха. На следващия ден се прави същото с другия крак. Важно е да се запомни, че този компрес никога не се слага и на двата едновременно.
Аз лично почувствах огромния ефект от този лек, тъй като ми минаха шиповете, които имах по целия гръбначен стълб.
Същите тези неприятни и болезнени израстъци от коляното си махнах така: На парче домакинска хартия се слага 1 лъжица мед и тютюн от една цигара. Слага се и наколенка отгоре и така се преспива.

Шиповете от петата се махат с листо от зеле, накълцва се и се поръсва със силна ракия и така се преспива. На мен ми мина за 3 нощи.
Болестта на Паркинсон, от която също страдам отскоро, пак третирам с природни лекарства. Ето рецептата и за това коварно заболяване: Необходими са 1 л. от билката Котешка стъпка, пчелно млечице, мед и ½ лимон.
Билката се запарва, сипва се в чаша, после се добавят лимонът и 1 ч. л. пчелно млечице с мед. Правя го отскоро, но вече усещам, че кракът ми трепери по-малко.
Източник: Десант

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *