Голям удар за Стефан Илчев след победата му в „Като две капки вода“: Митко Щерев си взема обратно песните на Лили –


Стефан Илчев спечели „Капките“, но проблемите за него тепърва започват. Талантливият имитатор го закъса здраво заради превъплъщенията си в Лили Иванова.
Композиторът Митко Щерев, който преди време официално разреши на Стефан Илчев да пее песните на Лили Иванова, си ги иска обратно, научи HotArena.
„Никога не съм давал на това момче да пее песните ми. Още повече, че не ми харесват изпълненията“, избухна преди време Щерев, а след победата на Стефан е още по-ядосан.
„Не стига, че с Лили Иванова имах хиляди пререкания, сега той пее същите песни“, коментира Щерев.

Той дори се заканва да му прати нотариална покана, с която официално да претендира за авторски права върху неговите изпълнения, пише „България Днес“. Митко Щерев има претенции и към шоуто „Като две капки вода“. Според него няма никакви уредени авторски права върху парчетата, които се изпълняват там.
„Всеки си пее каквото си иска, но не може така, трябва да има правила“ ядосан е Щерев.
Припомняме, че композиторът обяви война на Лили Иванова преди време и й забрани да изпълнява негови песни. И до днес остава загадка какво породи тази вражда между двамата, които някога бяха добри приятели.


Митко обаче явно не търпи никой да пее неговите авторски проекти и от това сега си пати и Стефан Илчев.
Часове преди финала на шоуто „Като две капки вода“ Стефан Илчев гостува в „Събуди се“, където даде едно от най-искрените си и емоционални интервюта до момента.
Неговата звезда изгря в „Като две капки вода“, а превъплъщенията му в образите на български и световни звезди ни заливат като лавина, коментира Нова телевизия.
„Труд, вяра, постоянство и вяра в собствените си възможности, подкрепа от най-близките ми хора и музика.

Самият аз не се възприемам като уникален изпълнител.
Но музиката за мен е всичко – мечта, начин на живот, бягство“, сподели Стефан Илчев.
„Бях пуснал допитване и в официалната си страница, и в Инстаграм. 95% от отговорите бяха Лили Иванова. Почувствах се длъжен с цялата отговорност, че за първи път аз ще имитирам наистина Лили Иванова. До момента аз съм имитирал единствено гласа й, но сега ще разбера какво е да представиш образа на тази невероятна жена. Тя трябва да бъде идол за всеки, който иска да се занимава с музика. Срещал съм се преди години с нея и бях изключително развълнуван.

Притесних се страшно много, а краката ми се разтрепериха. Няма да забравя как се приближи и ми каза: „Чувала съм за вас! Браво, моето момче, много добре се представихте!“, разказа още Стефан.
Източник: Клюкибг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *