Хороскопът на Анджела Пърл за следващите няколко години под влиянието на Уран-Овен-много пари, промяна за Телец

Уран е планета на промяната и прогреса, символ на бъдещето. Уран принадлежи към групата на висшите планети, символизиращи в астрологията сили и обстоятелства, върху които човек практически няма власт, и в този случай свободата му предполага свобода на отношението към случващото се.
През 2018 г.

Уран вече е променил своя знак, но е бил за кратко време и не носи никакви специални последици.

На 7 март 2019 г. Уран най-накрая се връща в Телец за цели 7 години (до 26 април 2026 г.), което означава, че влиянието му върху всеки от знаците на зодиака се очаква да бъде дълго и сериозно. Много хора ще имат глобална промяна!
Тайната на щастието

Позицията на Уран в Телец може да бъде описана с една фраза – “следвайте парите”. Уран е планетата на свободата и, бидейки в Телец, той като че ли ни пита колко зависим от парите и как можем да се отървем от тази зависимост?

Също така, Уран ще провери за истината на чувствата, ще покаже силните и слабите страни на човека. Но не трябва да се страхуваме от промяната, защото благодарение на тях можем да стигнем до реализирането на нашите съкровени мечти и желания.

Опитният астролог и таролог, Анджела Пърл хвърли светлина върху това, какви промени трябва да очаква всеки от знаците на зодиака през този период. Благодарение на съвета на тази красива жена можете да постигнете успех и щастие в различни области на живота!

Овен
Уран ще донесе на активния Овен много възможности по отношение на финансите. През следващите 7 години много Овен ще премине от въображаема стабилност към пълна финансова свобода.

Свободата, онлайн бизнесът, новите неочаквани проекти, промяната на източниците на приходи – това ще стане възможно през този период. По отношение на личния живот, Овен също ще изпревари промените и за по-добро!

Телец

Уран ще влезе в първия дом на Телец. А това означава, че ще започне нов период в живота. Ще има повече свобода, пътуване, нови дела.

Външният вид на Телец също ще претърпи промени: промяна на имиджа, прическа, оформяне на тялото от гледна точка на загуба на килограми и спорт. Здравето ще бъде блестящо.

Близнаци
Вече на 7 март Близнаците ще започнат да изпускат баласта под формата на ненужни задължения, чувство за вина, страхове и фалшиви ограничения. Тези промени ще помогнат да се увеличи свободата им на действие и да се придвижат напред.

Можете да смените работа, учене или брак. Благоприятен ефект върху йога или други духовни практики.

Рак
Ракът през този период ще бъде в състояние да намери съмишленици. Социалният кръг ще се промени, много нови хора ще влязат в живота на Рак.

Ще бъде възможно да пътувате по света и в същото време да печелите пари от разстояние. Добър момент да започнете онлайн бизнес. Струва си да се обърне внимание на храната и да се откажете от лошите навици.

Лъв
Лъв очакват промяна в кариерните планове. Целта или приоритетите могат да се променят. Това значително ще повлияе на живота на краля Лъв.


Събитията от следващите 7 години ще бъдат насочени към разширяване на картината на света, получаване на качествено нови знания. Обстоятелствата могат да хвърлят Лъв в най-неочакваното кътче на земното кълбо, да се сблъскат с представители на непознати култури или да ви накарат да изучавате това, което изглеждаше ненужно преди.

Дева
Прекрасен период за практичните Деви. Ще има много пътувания в чужбина, може би работата ще бъде свързана и с чужди държави. Добро време да започнете да учите.

А за тези, които мечтаят да напишат книгата си, определено трябва да започнете да реализирате тази цел, вероятно вашата работа ще ви донесе успех. Здравето няма да се провали!

Везни
За тези, родени под знака на Везни, този период ще бъде насочен към преструктуриране на основите на техния живот, включително всичко, свързано със семейството, недвижимите имоти и финансите.

Ще бъде възможно да се промени финансовото състояние. Това също е период на трансформации, който значително ще повлияе на вашия светоглед.

Скорпион
Личните промени чакат Скорпион: предложение за брак, брак, изграждане на семеен живот или навлизане в нова фаза на отношенията. Също така, Уран ще помогне да се постави последната точка в вече остарелите отношения.

Кръг на комуникация и евентуално интереси. Добър момент за практикуване в областта на творчеството.

Стрелец
Промените ще настъпят в 6-тия дом – домът на работата. Дневната практика на самата работа ще се промени, режимът и графикът ще се променят. Струва си да обърнете внимание на вашето здраве.

Това е страхотно време да се отървете от пристрастяванията и да загубите тези излишни килограми, късметът ще бъде на ваша страна.

Козирог
Уран за всички земни знаци подготвя специални изненади. По-вероятно е те да са положителни, отколкото отрицателни. Изненадите могат да дойдат при Козирог по темата за децата или творчеството.

Разбира се, децата са основният творчески продукт на човешкия живот, за да могат децата внезапно да влязат в живота ви. И ако довчера дори не сте си помисляли да станете родител, тогава в края на транзита вече можете да станете щастлив учител на две очарователни деца и ще се чудите само как можеше да се случи.

Водолей
Уран ще призове Водолея да промени обичайния си поглед към хората около тях и отношението им към познати неща. Нов кръг от комуникации, нови средства за комуникация, отношения с роднини, нови практически умения ще излязат на преден план.

Може би ситуации ще изискват мобилност от Водолей, нови практически знания и умения, в резултат на това може да има покупка на кола и пълна промяна на социалния кръг, много нови пътувания.

Риби
Чудесно време да се научите и да потърсите себе си. Времето, когато Риби ще научат повече нови знания, ежедневната им среда ще се промени. Може би някои знания ще ги доведат до друго работно място, а може би дори и ново жилище.

Някои от семейството на Риби в тези 7 години ще сменят няколко града, а може би и страни, и това няма да бъде бягство от реалността, това ще бъде жажда за нови знания и нови впечатления.

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

Промяната ще е доста трудна. Но цената на щастието е, че – понякога трябва да оставите всичко, към което толкова сте привързани, така че вълна от радост и успех да ви покрие.
Споделяйте полезна информация с приятелите си в социалните мрежи, те ще ви благодарят за това. Вятър на промяната за всички!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *