Тези зодии да се готвят за много пари и подаръци през март –


Март месец вече е факт. Лятото е към края си, а с това ни и наляга една лека носталгия.
Всяко тягостно чувство обаче би могло да бъде превъзмогнато, ако имате достатъчно финанси, за да си позволите да отидете през мрачните месеци на някое по-топло и приветливо място.
Ето и кои са късметлиите в това отношение, според звездите
Овен
Овните са тези, които ще имат най-стабилно финансово състояние през месеца и даже може да се надявате на получаването на сериозни суми през месеца. Късметлии!
Телец
Не се очакват особени сътресение във финансовото състояние на Телците през март. Ще имате редовните харчове около началото на учебната година, а влюбените представители на знака може да пръснат повече пари за обекта на чувствата им.
Близнаци
Близнаците ще е нужно да позатегнат коланите през март. Не сте наясно с каква точно сума ще разполагате, докато поводите за харчене се множат. Хубавото е, че някои от тях ще отпаднат изненадващо.
Рак
През първата половина на месеца финансовото ви състояние ще е стабилно. За това не пилейте средства, за да може да се справите добре и с втората половина на месеца, след като нещата няма да са толкова розови. Малко пестеливост и всичко ще е наред!
Лъв
Лъвовете също може да се радват стабилна финансова ситуация през март. Нещо повече – ще имат засилване на стабилността на материалното ви положение. Периодично може да разчитате и на получаването на стабилен доход.
Дева
Когато човек получи повече пари започва да харчи повече. Това с пълна сили ще важи за Девите през март. Така още в средата на месеца може да се окажете на червено, така че – направете си добре сметката.
Везни
През март не очаквайте прилив на средства от сигурните източници. Доходите ще дойдат от най-неподозирани места. Ситуацията няма да е критична – в последния момент ще се появи разрешение на проблема.
Скорпион
Периодите на получаване на пари през този месец са началото и края му, а големите харчове – в средата. Някои представители на знака ще имат и изненадващи постъпления, но това ще е само при онези, които успеят да разширят дейността на бизнеса си.
Стрелец
През този месец ще е нужно да направите своите вложения. Помнете, че който не рискува – не печели. Разходите ви ще нарастват с напредването на дните. Предупредени сте!
Козирог
Първата половина на месеца е благоприятен период във финансово отношение за представителите на знака Козирог. Тогава ще бъдат успешни сделки, свързани с недвижимо имущество, оформяне на условия по кредит. Може да разчитате на финансова подкрепа в момент, в който имате нужда от нея.
Водолей
През март ви очакват доста разходи, свързани с личния ви живот, особено ако имате и ученици. В същия момент ваш приятел ще ви помоли за пари назаем, което сериозно ще дестабилизира бюджета ви, пише Блиц. Направете си добре сметката.
Риби
Финансовата прогноза е относително благоприятна. Паричните средства ще постъпват, както очаквате, без да има забавяния. Но заедно с това ще нарастват и доходите. Може да се наложи да върнете стар заем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *