Касапницата в Нови Искър! Убиецът удрял с брадва четирите жертви в главите и скрил телата им под…


Тази сутрин към 10.30 е получен сигнал за тежък криминален инцидент, станал в къща в столичния кв. „Нови Искър“. По първоначални данни мъж е нанесъл смъртоносни наранявания на родителите си, брат си и баба си. На място са криминалисти на СДВР, които извършват оглед. Задържан е заподозрян за тежкото криминално престъпление – 25-годишен мъж.

Четиримата души са убити в град Нови Искър край София след семеен скандал. Според първоначалните информации жертвите са открити с огнестрелни рани. Според други данни убийствата са извършени с брадва. Всички жертви са били удряни в главите, а телата им били скрити под матраци, завити с одеяла.

Съседи определиха семейството като добри хора, предполагат, че имали финансови проблеми.


Мястото на кървавия ад е отцепено от полиция. Извършва се разследване.

 

Това е втори кървав инцидент в Нови Искър, след като в първите дни на януари 2018 г. стана известно за безпрецеденто шесторно убийство в Нови Искър – престъпление без аналог в най-новата ни история.

Тогава бяха разстреляни – баща, син, доведена дъщеря, приятелят ѝ и баба хладнокръвно с по няколко куршума. В кладенец на километри от къщата беше открита застреляна и майката.

Извършител бе Росен Ангелов – 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудство с малолетна и кражби. В хода на разследването стана ясно, че той е имал интимни взаимоотношения с намерената в последствие жена. После самият той бе открит прострелян над близкото с. Луково, докато полицията го бе обградила.

Действията по разследването продължават в рамките на образуваното досъдебно производство под наблюдението и ръководството на прокуратурата.

blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *