Да се издигнеш от калта: тези знаменитости са израстнали в нищета, а днес са мултимилионери –

За човешките възможности няма граници – светът на шоубизнеса е пълен с истории на хора, издигнали се буквално от нищото, благодарение само на своя талант и на известна доза шанс. Днес те са мултимилионери и се радват на обичта на милиони фенове, но всъщност съдбата им никак не е лека.

 

Представяма ви знаменитостите, израстнали в нищета :

1. Стинг

Стинг

В едно от интервютата си Стинг признава, че не би искал да се върне в детството си и да стане малкия Гордън Самнър, израснал в бедност. Бащата на Стинг работи като монтажник в инженерната компания в Нюкасъл, а майка му е фризьор и се грижи за семейството. Когато след Гордън се раждат брат и две сестри, майката вече не може да ходи на работа, а семейството живее от оскъдната заплата на баща си.

Състояние до момента: 307 милиона долара

2. Дженифър Лопес

Дженифър Лопес

Джей Ло израства в най-опасната зона на Ню Йорк – Бронкс, в семейство от пуерториканците Гваделупе Родригес и Дейвид Лопес, които говорили малко английски. Родителите поощрявали нейните класове по танци и пеене, а Джен и двете й сестри постоянно правят домашни представления. Такива моменти помагат на семейството да забрави проблемите.

3. Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър

Сара не винаги е била толкова бляскава, колкото е сега. Тя е родена в бедно семейство, където са отгледани осем деца! Актрисата не си спомня собствения си баща, а вторият й баща работи като шофьор на камион и получава малка заплата, така че бъдещата звезда от „Сексът и градът” на практика е израснала в бедност.

Състояние до момента: 90 млн. долара

4. Том Круз

Том Круз

Бащата на Том често бие четирите си деца. – “Ако нещо не беше наред, той ни биеше. Дори когато беше в добро настроение и бях сигурен, че е спокоен, той внезапно, без видима причина, ме удряше по главата” – спомня си Круз. Въпреки факта, че понякога майка му е работила на 4 смени, парите, които успявала да спечели, не били достатъчни за издръжката на децата. Семейството постоянно се местело в търсене на работа, в следствие на което Том сменил 15 училища в САЩ и Канада.

5. Селин Дион

Селин Дион


Селин Дион израства в бедно френско-канадско семейство и е най-малкото от 14 деца. Въпреки факта, че семейството постоянно не разполага с пари, родителите успяват да отглеждат децата си в грижа и любов. Може би заради това Селин е не само прекрасна майка и съпруга, но и собственик на голямо състояние.

Състояние днес: 800 милиона долара

6. Опра Уинфри

Опра Уинфри

Опра е чудесен пример за това, как бедните могат да станат богати и известни. Тя е родена в бедно семейство, майка й е била прислужница, а баща й миньор. Но не само бедността помрачава детството й. Уинфри преживява много удари: на 9-годишна възраст нейният братовчед я изнасилва и това, за съжаление, не е единственият епизод на тормоз и насилие от роднини.

Текущо състояние: 3 млрд. долара

7. Леонардо Ди Каприо

Леонардо Ди Каприо

За да нахрани семейството, живеещо в недобър район на Лос Анджелис, майката на Леонардо трябвало да работи на няколко места едновременно. Но това не му пречи да стане най-високо платеният актьор в Холивуд.

Състояние днес: 220 милиона долара

8. Марая Кери

Марая Кери

Марая израства в една от най-бедните райони на Лонг Айлънд. Родителите едва изкарват прехраната си. Когато бъдещата певица е на три години, семейството се разпада. Майка й е принудена да започне работа на няколко работни места, така че Марая е сама почти през цялото време. В самотния апартамент малкото момиченце за пръв път започва да се занимава с музика, а по-късно собствените й сили я отвеждат до музикалния Олимп.

Състояние до момента: 510 милиона долара

9. Селена Гомез

Селена Гомез

Нейният баща е само на 17 години, а майка й – на 16 години, когато Селена се ражда. А когато малкото момиченце е само на 5, родителите й се развеждат. Тя остава с майка си, която се опита да направи всичко възможно, за да изпитва момиченцето нужда. “Майка ми имаше три работи, водеше ме в музеи и по концерти, тя се отказа от всичко за мен – и това на шестнадесет години!”

10. Джим Кери

Джим Кери

Световно известният комик Джим Кери е роден в толкова бедно семейство, че живеели в ремарке на поляната на роднина. Смятали майка му за луда (страдала от хипохондричен синдром), а баща му бил освободен от служба. Цялото семейство Кери трябвало да си намери работа в малка фабрика. След училище Джим не тичал с топката с приятели, а той и неговите сестри и брат ходели във фабриката, за да измият пода и тоалетните.

Състояние до момента: 150 милиона долара

zajenata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *