Хороскоп на Анджела Пърл за 2019 година-Много пътувания, успехи, положителни промени за 5 зодии –

И днес ще ви кажем каква ще бъде 2019 година за всеки знак на зодиака: Точен хороскоп от възхитителната Анджела Пърл. Всичко за любовта и финансите, здравето и кариерата!

 

Хороскопът на Анджела Пърл за 2019 година

 

Хороскоп за 2019 Овен

За активните Овни 2019 ще бъде година на победи и постижения! Много от тях ще започнат бизнес, или ще бъдат заети с нови умения. Вероятна е промяна на местопребиваването и причината за това може да е работата.

Овенът също така е изпреварен от промените в семейното положение: това ще засегне несемейните и неомъжените представители на този знак. Пролетта ще донесе печеливши познати, така че е по-добре да погледнете по-отблизо хората, които ще влязат в живота през този конкретен период от време.

Може би случайно познанство ще бъде началото на изкачване по стълбата на успеха, или ще намерите нов духовен партньор. Освен това годината на Жълтото земно прасе е доста благоприятна за зачеване и раждане на дете.

 

Хороскоп за 2019 Телец
Много пътувания, нови познати, нова информация! 2019 ще бъде много наситена и многостранна за земния Телец: ще има много движение в различни области на живота. Здравето също няма да се провали!

През 2019 г. Телец освободен от семейни задължения може да се срещне с партньора си в живота. Тук е важно да разберете навреме, че човекът се намира до вас и не е хубаво да пропускате шанса си, даден от звездите. За семейството на Телец, следващата година е чудесно време да мисли за деца. Също така успешни ще бъдат проектите за натрупване на средства за закупуване на нещо в къщата.

Хороскоп за 2019 Близнаци

2019 ще бъде доста социално активна. Основната тема на годината ще бъде отношенията и партньорствата. Много Близнаци ще се срещнат със своята любов, ще се омъжат или оженят.

Финансовото положение ще се промени към по-добро. И въпреки че годината няма да доведе до свръх-печалба, доходът на Близнаци ще бъде достатъчен за комфортен живот. Но здравето трябва да се обърне повече внимание, особено в стомашно-чревния тракт и дихателната система.

Хороскоп за 2019 Рак
През 2019 г.

 

мотото на този красив знак на зодиака ще бъде: ” Движението е живот !” Годината на жълтото земно прасе ще бъде година на промяна за Рака, тъй като възникват нови възможности, които не бива да се пропускат. Промените могат да настъпят във всички области на живота.

Очакват се нови срещи, които по-късно могат да засегнат вашето семейно положение. Но за да се развие познаването на нещо повече, ще се изисква еманципация и собствена инициатива. С кандидатите за място във “второто полувреме” трябва да бъде селективно, защото има перспективата да се впишат в интриги и лекомислени отношения.

Хороскоп за 2019 Лъв
Завършва двугодишния цикъл на затъмнения, който досега е следвал знака на Лъв, което означава, че ситуацията определено ще се подобри. Още през януари ще почувствате как животът ще започне да се променя по най-положителен начин.

Това е страхотна година за кралския Лъв по отношение на възможностите в любовта, както и за раждането на деца. А Лъвовете ще се занимават с подобрения в живота си и може би ще сменят работата си.

Хороскоп за 2019 Дева
Естествената практичност и дискретност обещават успешен професионален растеж и финансова стабилност на представителите на този красив знак. През годината Анджела Пърл препоръчва да се грижите повече за вашето здраве.

Новата 2019-та година ще бъде година на самореализация и самоизява. Много от тях ще започнат бизнес или ще усвоят нови умения. През годината се очакват едновременно три големи затъмнения, които ще настъпят: 6 януари, 16 юли и 26 декември.


И всички те показват появата на дете в живота. Това може да е дългоочакваното допълнение към семейството, или ще бъдете призовани за кръстник, или е рождението на внук. И може би ще отворите магазин за детски дрехи … Във всеки случай темата за децата ще бъде много важна и ще бъде застъпена през цялата година от януари до декември!

Хороскоп за 2019 Везни
За променливите Везни, 2019 ще бъде успешен в областта на недвижимите имоти и преместването. Също така е страхотно време за строеж и ремонт.

Астрологът предсказва за Везни успешен период! Слънцето ще има положително въздействие през по-голямата част от годината. Енергията на светлината ще ви напълни с енергия, ще ви даде добро настроение и ще придвижи Фортуна по-близо до вас. Очаквайте успех в кариерата и любовта.

Хороскоп за 2019 Скорпион
Скорпион в годината на прасето да очаква ярки промени в различните сфери на живота. Това ще повлияе на учението, работата, любовта и дори преместването в друг град.

Ако сте по-уверени и по-упорити, тогава няма да ви изплашат никакви проблеми и препятствия. 2019 за Скорпионите ще бъде финансово успешна, тъй като за мнозина тази година значително ще се подобри тяхното благосъстояние. Но в края на пролетта не струва да се правят глобални планове: те може да не успеят.

Хороскоп за 2019 Стрелец
През 2019 г. Стрелец направо ще лети, много ще се оженят, годината е добра за зачеване и за деца. Пътуване или обучение в чужбина е възможно.

Още през януари ще започне трансформацията на финансовото състояние. Финансовата сфера буквално ще се промени стъпка по стъпка, но в крайна сметка ще има очевидни подобрения. Здравето ще бъде силно, но трябва да обърнете внимание на правилното хранене, за да не стигате до диета.

Хороскоп за 2019 Козирог
За страстните Козирози тази година ще бъде запомняща се и може би фатална. Но не се страхувайте, защото тя ще бъде запомнена по положителен начин. Много от тях ще се срещнат със своя духовен партньор, ще влязат в брак или ще се оженят.

Освен това финансовата нестабилност най-накрая свършва! Също така е подходящо време за лечение на хронични или продължителни заболявания. Не забравяйте, че здравето е важно, не е нужно да се спасява, не може да бъде експлоатирано!

През лятото ще откриете прекрасно пътуване до топлите страни, което ще даде много положителни емоции.

Хороскоп за 2019 Водолей
През 2019 г. най-важните събития ще настъпят на физическо ниво. Следователно, социалните проблеми на Водолей ще преобладават. Има много работа и грижи напред. Въпреки това, ще имате много сили!

Любов за Водолей ще има, ако само той самият е готов за официални отношения. Опитайте се да слушате не само сърцето си, но и символа на годината – жълтото земно прасе, което ще ви подскаже къде да посрещнете душата си.

Е, ако Водолеи не можете да направите избор, тогава можете да флиртувате и да живеете така. Повярвайте ми, щастието няма да ви остави, ако е истинско!

Хороскоп за 2019 Риби
С пристигането на новата година, талантливите риби ще променят кръга на приятелите, ще се появят нови хора, вероятно ще бъдат хора с ум. Рибите ще станат по-активни в обществения живот и това ще им донесе успех.

В годината на прасето е необходимо да се страхуваме от вирусни и катарални заболявания. Ако не се лекувате навреме, ще получите сериозно усложнение. Рибите – жените трябва специално да слушат тази препоръка! Също така, не зареждайте тялото с работа и тежка храна.

 

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

Символът на новата 2019 – Жълто земно прасе – последното животно в 12-годишния цикъл на китайския зодиак. Именно тя определя последния акцент и се подготвя за нов етап от живота. Независимо от това колко много се стремим към кариера и материално благополучие, все още поставяме любовта и взаимоотношенията с любимия човек на първо място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *