РАЗТЪРСВАЩО ОТ СЕГА: Сълзите на цяла България бликнаха от разтърсващите думи на красивата актриса към обичания Иван Ласкин

Една от най-красивите български актриси Ралица Паскалева стана поредна голямата звезда, която изказа своите съболезнования за смъртта на Иван Ласкин. Вижте какво написа във Фейсбук героинята от „Откраднат живот“:

Казват, че хората, които си отиват на такива големи празници са чисти! Е .. Иван беше такъв – чист, светъл, откровен, понякога недоразбиран, но пък винаги верен на себе си!  Имах възможността да работя с него в Театър Българска Армия в първото ми професионално театрално представление.


Смях се с глас на смешките му в „Чакащи артисти“ и докато чакахме да излезем за сцената ни пред публиката!

Няма да забравя на първото ми представление как в тъмното ме хвана една ръка за рамото и каза „Успех, моето момиче!“. Думите на този на пръв поглед суров човек останаха в душата ми и от тогава за мен той е просто едно добро момче сложило маската на непоклатим мъж.

Всяка среща с него от този ден нататък беше като със стар приятел.

Не бях толкова близка с него през годините колкото ми се е искало, но убедена съм, че не се виждаме за последно и ще можем да поправим това.  Иване, не знам какво тежеше на душата ти и защо си отиде толкова рано, но съм сигурна, че си в Божиите ръце и се моля пътят ти от тук на сетне да бъде светъл, какъвто беше ти! Моите съболезнования на близките му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *