Специален поздрав за всички МАЙКИ с тази песен!


Слави Трифонов е доказал себе си като велик изпълнител и шоумен през годините. Няма българин, който да не знае кой е той или да не е слушал някоя негова песен. И трябва да признаем, че неговите песни винаги са успявали да предизвикат чувства у нас – любов, тъга, меланхолия, копнеж, смях или щастие.

Нека днес заедно се насладим на една малко известна негова песен, дует с изключително талантливата Деси Добрева. Двамата съчетават своя талант, за да поднесат едно невероятно изпълнение насочено към всички майки.


Само една майка знае през какво е преминала, за да даде живот на своето дете, само тя знае какво чувства дълбоко в сърцето си. Какво е жертвала и от какво се е лишила, за да може децата й да успеят, да са здрави, щастливи, да не им липсва нищо. Само една майка може да утеши детето си са с прегръдка, с една мила дума. Всеки от нас е вече пораснал, но нека не забравяме, че независимо колко напредват годините, ние винаги ще си останем деца за нашите майки, които ще се грижат и ще милеят за нас до сетния си дъх.

Нека следващото изпълнение звучи специално за тях – нашите майки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *